Українська Канада
-
А ви додавали скан у заяві?
-
Люди, які прибувають в Канаду - працюють і працюють важко. І немає різниці звідки вони прибувають з Івано-Франківська чи з Харкова. Сидіти без роботи, без світла і спати в коридорах змушені і в Івано-Франківську, і в Вінниці, і в Миколаєві. З вашої сторони я лиш чую заздрість. Якщо ви думаєте, що тут все дають на тарілочці, то раджу дуже добре вивчити питання подорожі в Канаду. Прихисток, то в Польщі та Німеччині, де селять на халяву і дають виплати кожен місяць. Тут дають робочу візу і важку роботу, доки не вивчете мову і не здобудете місцеву освіту.
-
я зробила. Мені так підказали, щоб потім не було проблем у майбутньому
-
Добрий вечір! Підсажіть будь ласка, для заяви потрібен дозвіл батька на вивіз дітей, якщо він не їде, треба робити у нотаріуса чи можно від руки, якщо ми з дітьми вже в іншій країні?! Що в таких випатках робити?
-
Дякую 🙏
-
Тут богато повідомлень було на цю тему. Скористайтесь пошуком в групі за ключовими словами і 100% знайдете.
-
Доброго дня. Чи є якийсь спосіб платити за житло у Канаді з української картки? В кого є досвід? Поділиться, будь ласка
-
А є такі, хто не оплатив реквізити на зворотню доставку, а потім вдогонку доплатив і сповістив що хоче зворотню?
-
Бажаю Вам успіхів.
-
Дякую, весь час помилку видає, спробую ще завтра
-
Онтаріо
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось знає, чи є в Ленглі (Британська Колумбія) курси безкоштовного навчання англійської мови. Дякую
-
Вікторія, спробуйте посилання що вище опублікував, наче воно
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yJQGNnLJ+bOxu60olPa6/JqZEDjc3M2+YgzPHgRtpnLw==
-
Німеччина
-
Напишіть в гуглі "canada vcf global track your application ...) замість крапочок введіть країну де знаходиться паспорт, щоб підтягнуло візовий центр саме тієї країни. Ну а далі думаю зрозумієте що робити.
-
А в якій країні знаходиться?
-
Привіт всім , хто пройшов вклейку чи в процесі. Прийшов трек номер на електронну адресу, як по ньому відслідкувати подорож паспорта, куди вводити? Дякую
-
друзі підкажіть будь ласка, який об'єм має бути у двигуна на скутері щоб без прав їздити?
-
Чула, що тепер можна у Львові здати. Але не впевнена.
22 Jan 2023, 19:22
11825/124883
about 4 hours ago