Українська Канада
-
Паспортів багато не буває
-
Вакансія: 🦷ЗУБНИЙ ТЕХНІК🦷 Зуботехнічна лабораторія у Воан, Торонто, у зв'язку з розширенням штату, шукає в колектив працівників, на посаду – ЗУБНИЙ ТЕХНІК з володінням програмою 👨💻Exocad. Що ми пропонуємо: • вчасну виплату заробітньої плати 2 рази на місяць ( до 7000$ в місяць + бонуси); • графік роботи: понеділок-п’ятниця; • навчання і розвиток на момент адаптації. Обов’язки: • Моделювання анатомії зубів в програмі Exocad. Місце розташування: 📍Воан, 📍Торонто. Пишіть: +380 98 633 80 74 у вайбер або телеграм tim_psm з 1AM-2PM. Ми радо чекаємо вас в своєму колективі!
-
То було давно. Не подавав
-
Затримували 2-3 рази на фірмі не банкроти 😁 за 1.5 роки
-
У нас було, що просто не заплатили за овертайм хлопцю тому що десь пропав таймшит який заповнюємо + помилка була у системі зчитування панч ін і панч аут. І знаєте що сказали? Докажи що був овертайм, так і не заплатили, після тіє історії я почав фотографувати все щоб були докази
-
Всі питання які вас цікавлять ви можете поставити за номером телефону який вказаний у оголошенні. Гарного дня!😊
-
Напишіть будь ласка @tim_psm. Можете писати у вайбер або телеграм по українському номеру 😌
-
Все виплатити на день два пізніше. Я тоді нічого не знав про це
-
Звідки інфа що підліток?
-
Вже побігли 😂 Я думаю вони підвищать до 25к дол. Чому ні. Беремо кредит на ворк перміт на 10 років або на пр😂
-
Це ж який буде сюр Якщо адвокат програв імміграційну справу, але виграє зараз проти свого ж клієнта Добив виходить 🙂
-
Друзі, якщо ви підписали договір із адвокатом на представлення в імміграційному суді, то дуже добре читайте умови. Більшість договорів містять NDA, тобто ви не можете розказати про свою справу іншим, а також є застереження про те , що не можна залишати review or feedback в соціальних мережах про адвоката, бо це за буде фінансова відповідальність. Зараз є тут у чаті людина, яка не дивилась умови договорів, прийшла відмова по ПР, подалися через адвоката , там також відмова. Мало того, що витратили більше 10К, то людина необережно залишила відгук у Google review від свого імені, то ще зараз адвокат вимагає виплатити додаткові кошти за моральні збитки. Дуже уважно читайте договір про послуги