Українська Канада
-
Ну типу віза в паспорті А перміт по приїзду якщо не помиляюсь Я просто забув трохи
-
Лист погодження? Я щось може пропустив) типу віза вклеєна, лист-погодження на порталі Канадського уряду?
-
Перевірив, так є повідомлення про те що потрібно мати погодження аплікації і паспорт Дякую за інформацію!
-
Доброго вечора ! Хочу поділитися неприємною подією, що відбулася у Центрі Полін Жульєн у день толерантності… який став днем пропаганди русні. Особа, яка приїхала у Монреаль як українець по програмі Куает з великим розмахом представила росію як культ. Імʼя цієї особи Куліковський Ярослав.
-
Дякую за розповсюдження!
-
ви можете якось більше інфи написати про те шо ця не симпатична особа накоїла?
-
Пані вище більше знає
-
вся інфа про його життя і не потрібна. просто розповідайте шо знаєте а та пані доповнить вас.
-
Виїхав ще до війни через скандал, а тут куаетчик постраждалий від війни
-
Це з фейсбук надіслали
-
дякую за інфу
-
але гадаю шо турнуть його звідси скоріше за жорстке погодження з тваринами чим за його переконання. згоден з тим шо тут кожен другий такий, візу давали усім хто має паспорт українця в незалежності де він проживає.
-
видалив сам фейсбук, не адміни.
-
З групи у фб пост видалили, боротьба була не довгою…
-
Нібито з 120 до 380 доларів підняли
-
Були цим літом там. Дивовижне місце
-
Хто клоуна ставить, того полководець накаже.
-
(5 + 10) @madloptus, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
У цій групі можно робити пости по роботі ?
-
Потрібні професіонали в будівельній галузі! Miсто : Оттава,Онтаріо / Гатіно,Квебек Ми шукаємо досвідчених фахівців для роботи на різноманітних будівельних проектах. Вимоги: - Досвід роботи в будівельній галузі - Навички роботи з різними інструментами та матеріалами - Готовність до роботи в різних умовах, включаючи віддалені локації Ми пропонуємо: - Конкурентну оплату праці від $20/год і вище - Можливість роботи в різних сферах будівництва: - Маляр - Гіпсокартонник - Монтажник вікон - Електрик - Сантехнік - І багато інших - Оплату проїзду та проживання для проектів у віддалених локаціях Якщо Ви маєте досвід і бажання працювати, зв'яжіться з нами у приватних месседжах. Знання англійської мови не потрібно.
22 Jan 2023, 19:22
118379/124553
19 minutes ago