Українська Канада
-
підписуючи цей договір, ви надаєте дозвіл на передачу інформації про ваші платіжні операції за рахунком до інформаційно-комунікаційної системи "Кешбек 'Зроблено в Україні'", технічним адміністратором якої є ДП "ДІЯ". Це чітко зазначено у пункті 11 договору. Простими словами: прощай банківська таємниця. А потім перевірять всі ваші рахунки і поставлять +100500 податку
-
Ля ти генста Ого Таке собі навіть Аль Капоне не дозволяв
-
Я думаю що це хитра лисиця у мішку. Щось вони задумали. Я пам'ятаю як ходили по універах у військовій формі розказували про військову кафедру типу відучись і звільняєшься від служби строкової в арміі. А потім придумали новий закон, що хто пройшов кафедру теперь військовозобов'язані і мусять пройти службу до 45 років.😂😂 Я б не брав гроші
-
Треба більше нелегалів 🙂
-
📌 “PR через Біженство: варто чи ні?" 🌍 Запрошуємо на вебінар 🗓 Коли: 5 грудня, о 7:00 вечора (Toronto time)� 💻 Де: Онлайн. Що обговоримо: 1️⃣ Різниця між гуманітарною програмою та біженством. 2️⃣ Ризики та переваги звернення за статусом біженця для українців.�3️⃣Кому варто подаватися на статус біженця в Канаді? 4️⃣Документи, докази, стратегія.� 🇨🇦Інна Коган - досвідчений імміграційний адвокат із понад 22 роками практики допоможе розібратися у всіх нюансах імміграційного процесу та поділиться цінними порадами. 👉 Реєструйтеся зараз: innakoganimmigration.tilda.ws Скористайтеся можливістю дізнатися про свої шанси та правильно підготуватися до імміграції!