Українська Канада
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи всім обов'язково медичний тест проходити? Я жила до Канади в Австрії трохи більше за півроку. Бачила всі пишуть що їм папірець про медікал тест давали в аеропорту разом з ворк пермітом, але мені не дали, тільки ворк перміт. Я от знайшла на сайт IRCC що начебто цей екзамен треба тільки тим, хто хоче зняти обмеження з ворк перміту (але я не впевнена чи мені треба їх знімати, я програміст і працюю взагалі з дому), і наче якщо я жила в Австрії більше ніж півроку, то не треба. Але ніяк щось не можу знайти як зв'язатися з підтримкою, щоб про це спитати. Чат-бот мене просто викинув, спочатку давши лінки, де відповіді на це питання не було. А по телефону поки не виходить дозвонитися, мабуть багато людей телефонують. Дякую!
-
Якщо не помиляюсь то строк в 30 днів зараз відмінили і можна здавати біометрію коли зможете, я подавав заявку 10го липня, а біометрію здав 21го жовтня. Про строк вклейки думаю така ж історія тому що в листі вказано що біометричні дані дійсні до 2032го року, але це не точно.
-
Я відправляла через людей , які цим займаються, і вже паспорт з візою маю на руках
-
Впливає, бо завантаженість візових центрів різна. Надсилав поштою до Берліна, отримав паспорт з візою через два тижні, з яких майже тиждень він просто лежав у черзі у візовому центрі. Дехто писав, що отримали за 10 днів чи то з Берліна, чи то з Дюссельдорфу, дехто за 20+.