Українська Канада
-
Ось тлумачення новини: Паспортні сервіси за кордоном масово відмовляють чоловікам 18 років, щодо яких відсутній запис в Реєстрі призовників «Оберіг» Вочевидь, йдеться про те, що коли хлопці 18-25 років зможуть дистанційно сплатити відповідні штрафи від 17 тисяч грн до 25,5 тисяч грн, то вони, відповідно, й отримають свої документи у паспортних сервісах за кордоном Тобто відмова з 18 років, та штраф зможуть сплатити з 18 років.
-
Ось тлумачення новини: Паспортні сервіси за кордоном масово відмовляють чоловікам 18 років, щодо яких відсутній запис в Реєстрі призовників «Оберіг» Вочевидь, йдеться про те, що коли хлопці 18-25 років зможуть дистанційно сплатити відповідні штрафи від 17 тисяч грн до 25,5 тисяч грн, то вони, відповідно, й отримають свої документи у паспортних сервісах за кордоном Тобто відмова з 18 років, та штраф зможуть сплатити з 18 років.
-
Як вам кіндер шоколад у Канаді? 🙂 Санкції 🌚
-
О тепер у нас своя Камала є
-
Привіт! Мене звати Хелен, мені 22 роки, і я активно шукаю роботу в Торонто. Я енергійна, швидко вчуся і готова братися за будь-яку справу! Що я вмію: 🌟 Відповідально підходжу до будь-якої роботи – від офісних завдань до фізичної допомоги. 🌟 Легко знаходжу спільну мову з людьми – комунікабельність мій сильний бік. 🌟 Не боюся нових викликів і готова навчатися всьому, що потрібно! Шукаю можливості в будь-якій сфері. Якщо вам потрібна помічниця – пишіть або телефонуйте, буду рада обговорити! 😊
-
Так розвивається що навіть відсутня система у 99% бізнесах і купа безхатьків у центрі. Moreover є якісь юніони які prohibit raise salary, це типу об'єднання кількох фірм і якщо зп буде рости то прийдеться всім компаніям робити raise, тому ніхто не підвищує зп, типовий комунізм. Добре розвивається 😂
-
Сподіваюсь Ви вже поїхали, або вже скоро поїдете в кращу країну (Це не образа, це щире побажання на найкраще)
-
Прагматичність це капіталізм, а не комунізм який тут існує 😁
-
Ось розвиток 😁