Українська Канада
-
Ну це зрозуміло. На це є відповідь у відео, яке долучено до посту
-
Ваш ліміт перераховуеться тільки на початку року
-
(3 + 10) @KateBuria, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
🇨🇦🇺🇸Всім привіт ) Викладаю уроки англійської онлайн з нуля та з акцентом на розмовну мову ) програму підлаштовуємо під індивідуальні особливості , легка атмосфера та цікаві уроки !) за всіма питаннями - в особисті )
-
Зараз один з банків дає непогані бонуси за відкриття цих рахунків. Через якийсь час хотів би перевести їх на Wealthsimple. Чи можливо таке?
-
Підкажіть, якщо відкрити TFSA i FHSA спочатку в банку, а потім перевести їх на Wealthsimple, чи складна сама процедура переведення цих рахунків з однієї установи в іншу? І чи потрібно сплачувати якусь комісію за таке переведення?
-
Взагалі ні , але перевірте умови банку З якого ви плануэте переходити
-
Хінді або панджабі
-
Ви можете мати більше ніж один аккаунт , наприклад 3 TFSA у разних брокерів
-
Я б сказав що не погано мати декілька брокерів
-
Не думаю що вони там живуть
-
Questrade має комісію.
-
Комісія може бути, але деколи wealthsimple покриває цю комісію.
-
1989й рік??? Треба було згадати битву при Квебеку 1759 року😂 Клоуни)))
-
А до всього
-
А до чого тут США?
-
На фоні шутінгів у сша це не дивно
-
(1 + 7) @Mykola_Sukhomlyn, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Особисто я не погоджуюся із таким законом. Я за продаж зброї для самооборони. Canadians have the natural right to bear arms. Anyone trying to disarm you is your enemy.
-
Судячи з контингенту який там щось про рівер і сі та щось там фрі, мітингує та все розносить (наприклад як у квебеку) скоро вогнепальна зброя тут буде необхідністю
22 Jan 2023, 19:22
118641/124575
about an hour ago