Українська Канада
-
Впливає, бо завантаженість візових центрів різна. Надсилав поштою до Берліна, отримав паспорт з візою через два тижні, з яких майже тиждень він просто лежав у черзі у візовому центрі. Дехто писав, що отримали за 10 днів чи то з Берліна, чи то з Дюссельдорфу, дехто за 20+.
-
Підкажіть, чи впливає, в якому місті здаєш паспорт на фіналізіцію візи cuaet, на те, скільки я можу бути без закордонного паспорту? Бо три місяці без документа - то не дуже. Може спосіб відправки паспорта має значення (чи особисто, чи по пошті). Я зараз у Варшаві. Який хто має досвід в різних містах?
-
не витрачайте час, зразу дзвоніть в ІРСС, я так три тижні гралася, використовуючи різні способи і методи, але тільки дзвінок в ІРСС допоміг
-
4. Миколаїв без води сидить на двох напівсолоних річках, от люди і починають замислюватися що ресурси треба економити.
-
Доброго дня, хто нещодавно подавався на виплату 3000 від Канади, мені вибиває помилку IM номер не вірно введено.
-
Тут вводьте трек номер та дату народження, інформація буде відображатись тільки якщо паспорт здавали в Варшаві, в кожного візового свій сайт з трекінгом аплікацій www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, в мене така ситуація: коли подавала на візу в Канаду братові було 17р, прийшло ствердження, що не потрібно здавати біометрію. А пізніше лист з проханням надіслати паспорт на вклейку. Проте ми не змогли надіслати паспорт протягом 30 днів і йому виповнилося 18р. Підкажіть, будь ласка, що в такому разі робити? Нову створювати заявку чи можна кудись звернутися? 😥😥😥
-
Дякую ❤️
-
Ел адреса?
-
Від цих "анекдотів" аж розчулилася майже до слiз... 💛💙
-
Я не лусну)), все буде гаразд, просто людям із зони активних бойових дій, які втратили дім або не можуть туди повернутися потрібна допомога.