Українська Канада
-
Вам це не допоможе ....на території України - ви будете громадянам України і немає різниці що у вас ще 50 громадянств.
-
Есть не малая вероятность, что 25-26 году много эмигрантов покинет Канаду. И цены поползут в низ. Но это не точно)
-
привіт! є ті хто продовжував охіп по новому або старому ворк перміту? чи може хтось знає яка ситуація: чи продовжують OHIP; якщо так, то на скільки? дякую
-
Його продовжують на термін дії wp . Ви пишіть провінції. Бо в Квебеку проблема з цим . В Онтаріо ок ,але деколи просять підтвердження що працюєте
-
(4 + 2) Nekit, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
дякую!
-
Поки що це все ще в переговорах
-
А навіщо мені їхати в Україну якщо в мене буде канадське громадянство?
-
Теж такої думки. Але після кінця війни може бути така пастка. Обновити паспорт лише в Україні. А поки не відслужиш декілька років Україну вже не покинеш
-
що робити тим хто відслужив ?
-
Ну так написали - " мені прийдеться сидіти в Канаді до громадянства" . Для чого тоді тут сидіти до громадянства?
-
Ну, "зелений більшовик" на наступних виборах пролітає, насміялись до плачу. А потім можливо буде механізм виходу з громадянства.
-
Я хочу поїхати додому, але не жити. А побачити друзів та рідних. А взагалі світ це не тільки Україна та Канада. Але як тільки мій паспорт закінчиться, з PR я зможу знаходитися тільки у Канаді. Це непогано. Але і не добре
-
Про побачити друзів та рідних. Можете бути сильно розчааровані. Ви зберігли їхні образи у пам'яті на день відїзду. Люди змінююттьтся, а під час війни змінюються сильно. Ви змінились також. Може бути невідповідність між фактом тп очікуваннями.
-
Ну правильно ви писали що переживаєте ,що навіть після війни можуть брати в армію . Я все правильно написав - що якщо так буде і ви приїдете,то вас тоже зможуть взяти не залежно від громадянства іншої країни . І основне - з PR вам видадуть " сірий паспорт" в Канаді ( тобто треба подаватися на нього)- і ви зможете подорожувати ,якщо ваш український буде не актуалний
-
Обменяю CAD на USD 204 291 6395 Dmytro WINNIPEG
-
Відмовитись від паспорту України і тоді їхати
-
З тим кого я хочу побачити я продовжую спілкуюсь
-
Ну удачі вам - там головне ,щоб вам відмовили ... майже не реально
-
Тобі не відмовлять
22 Jan 2023, 19:22
118678/124581