Українська Канада
-
Безумовно, не обов'язково знати про відкриття нової церкви в Житомирській області. Але вже достатньо місць, де подають лише глобальні новини аби тримати руку на пульсі. Нагромадження інформації, крок за кроком розкриває всю повноту картини. Дедукція в її найвиразнішому прояві.
-
Паспорти це важливо, але таким чином можна упустити моменти, про які люди ще не говорять. Наприклад як це було в січні 2022. Західні новини говорили про можливу загрозу війни. А що люди? Люди казали що нічого не буде бо ніхто не думав, що це взагалі можливо. За таких умов, той хто повірив цим людям потрапив у більш скрутне становище. На велику прикрість.
-
Єдине я точно зрозумів це те, що саме "люди" можуть викривити дійсність до невпізнаваності і саме тому, найкраще самому дивитись на першоджерела.
-
Тоді яким це боком після такого, "люди" є гарними фільтрами інформації?
-
Люди так казали, тому що вірили Зе пропаганді
-
Тому що треба розрізняти де люди мають своє бачення, а де фактична інфа. Зе сказав війни не буде - це інфа. Війни не буде я йому вірю як це може бути війна - це вже відношення до інфи. (І чому люди зненацька панічно почали говорити що війни не буде? Це теж інфа, відповідь тому що буде війна і пропаганда їх заспокоює)
-
Факти це конкретні дії а не слова. "Війни не буде" - то просто слова. "На кордоні зібрали певну кількість військ" - це вже факт.
-
"Хтось сказав" це теж не факт. Це вже передбачає суб'єктивну позицію.
-
А взагалі, найдостовірніший тут факт це те, що я вже втомився від цієї демагогії. 🤣🤣🤣
-
Хтось, не будемо тикати пальцем, дуже хоче уваги до своєї нещасної тушки. Пропоную надалі ігнорувати безглузді закиди. Як казала одна вчителька: закон трьох Д - дай дураку дорогу. Не потрібно йому щось пояснювати та намагатися щось донести. Цим ти лише опустишся на його рівень. Бережіть себе, миру нам усім!
-
Дякую. Просто, по їх правилах, якщо я турист, то мені можна тут знаходитись 6 місяців, і якщо я хочу подовжити свій час перебування у Канаді, мені потрібно подати заявку за місяць до завершення 6мвсячного терміну - яку вони будуть розглядати 4 місяці. Якось дивно виглчда( Але, дякую за інформацію.
-
Переклад: мені не подобається ця людина, тому робіть як я, я не хочу щоб ви з ним спілкувалися. А якщо будете, то ви такий самий пі&#-+₴.
-
Ми так само подавали. За 40 днів до кінця 6 місячного строку. На час розгляду заявки на продовження у Вас є право перебувати в країні. Також нас зобов'язали пройти медогляд. Після чого продовжили строки перебування в Канаді.
-
Ми подалися 02.08.24 отримали 15.10.24., обов'язкова умова продовження це наявність законних підстав. Простого бажання не достатньо. Ми очікуємо руху по інших документах. Ми на це посилалися і тому нам продовжили строки перебування.
-
Обов'язково перебувайте в Канаді. Бо потім будуть проблеми з довідками про не судимість, медоглядом та іншими моментами.