Українська Канада
-
Можна написати "пилотяг" або "пилосмок" Як кому хочеться
-
(10 + 3) @elfie_femboy, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
(2 + 6) @truboba, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Всем привіт, я хочу прилетіти писля нового року, зараз знаходжусь в Грузії, Паспорт український 22 роки Чи можу я податися на біженця? і пільги мед страховка і як я знаю разова допомога ще видають? та які потрібні документи.. буду вдячний інформації
-
Не видають разову допомогу вже, і готелі
-
Почитайте новини стосовно змін у канадській міграційній програмі. Канада вирішила різко обмежити кількість новоприбулих кандидатів у громадяни.
-
Ви можете податися на біженця прямо в аеропорту Канади. Почитайте, як це правильно зробити.
-
Як прилетіти ? А віза є ?
-
а що не так?)
-
Yurii хоче кікнути @viktoriafeloniuk з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дівчата, шукаю компанію для подорожі:) Можливо тут є хтось, хто хотів би злітати відпочити на Балі? ( січень-лютий) 🌴
-
Борщовий набір трохи подорожчав
-
Там оренда на свята +-300.000 грн за 7 днів . А купити новобуд +-5000$ за м2
-
Це називається ринок Якщо готові стільки платити, то і будуть такі ціни Не бачу проблем
-
Та ні, це трішки інакше називається...
-
(1 + 3) @LisovetsAY, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
(1 + 4) Coss Soko, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Ні , яку зробити візу
-
(8 + 4) Яна, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
22 Jan 2023, 19:22
118843/123850
about an hour ago