Українська Канада
-
Не знаю... Я не брав з Нідерландів... Для еміграції, для закордонних організацій ,не знаю як правильно .
-
(5 + 5) @UaMerul, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
And 42 apartments will solve the problem with accomodations in Toronto
-
(10 + 7) @martasava08, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
(3 + 3) Vitalii, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
За останній місяць понад 10 сімей овернулося до Манітоби зі США. Це те, що я тільки знаю.
-
Виключно ваші здогадки чи маєте статистику?
-
Певно дарма, куает теж скоріш за все прикриють и не будуть вп подовжувати. Зам премʼєра яка пішла у відставку ніби то і форсувала ідею з цією програмою
-
А cuaet прикрили вже давно, ще 15 липня 2023
-
До 31 березня ще можна подати заяву на продовження, навряд чи це скасують тепер через те, що міністр фінансів пішла у відставку, тим паче що війна в Україні триває, і багатьом нема куди вертатися наразі, так що міністр фінансів , вона ж віце-премʼєр,тут ні до чого, я думаю
-
(10 + 5) 3, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Зміни мінімальні, но вид супер.
-
Всем привет, куплю USDT за наличные. Только личная встреча.
-
(4 + 1) @vlad_aheiev, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
(5 + 6) Дмитрий Иванов, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
От Вікторія Спартц , та погана! По перше республіканка, по друге, каже грошей не давати , бо крадуть так ніби "завтра не настане". Ще й аудит хочуть провести куди "влада в Україні" витратили мільярди "
-
Я за.
-
То в США
-
Краще б зими взагалі не існувало ото був би кайф
-
Якраз нехай запитає - аудиторів від США,які в Україні. Шо вони там знайшли щось нарешті.
22 Jan 2023, 19:22
119005/124822
about an hour ago