Українська Канада
-
Доречі майте на увазі для більшості українських заявників які планують жити і отримати ПР в провінціях Онтаріо і БК, і особливо тих, у кого немає або низький рівень знання англійської мови на сьогодні, вік 35 років і більше, немає досвіду роботи за спеціальністю, яка користується попитом, імміграція в ці провінції буде неможлива.
-
Добрий день, скажіть мені, як знайти роботу в Калгарi для хлопця з базовими знаннями англійської мови (я розумію простий текст, я можу щось пояснити, я розумію не швидку промову), 21 років. Чи є якісь українські чи російськомовні групи за допомогою пошуку роботи, можливо, допомоги в цій групі?
-
Доброго дня! Допоможіть розібратися. Ситуація наступна: дитині прийшов запит на вклейку, паспорт відправила, але вимагають додатковий документ, дозвіл від батька. А з батьком дитини немає зв’язку, ми не спілкуємося майже з народження, і де він знаходиться невідомо, від спільного знайомого мені відомо що він розшукується за дезертирство. Що робити, куди писати? Кризову форму відправила з поясненням.
-
Доброго дня! Маю таке питання: Наразі я планую їхати у Ванкувер та влаштовуватись працювати на будь яку роботу офіціанткою/баристою чи що вже вийде) Але паралельно я навчаюсь на курсах дизайну в айтішколі, і коли навчання закінчиться шукатиму подальшу роботу за цією спеціальністю. Може вийти так, що знайдена робота буде в іншій провінції. Є якісь нюанси з переїзду однієї провінції в іншу про які варто знати чи абсолютно не має значення? Буду дуже вдячна за відповіді🥰
-
Можете Тільки в деякі центри потрібен попередній запис. Залежить від правил візового центру