Українська Канада
-
Добрий день, скажіть мені, як знайти роботу в Калгарi для хлопця з базовими знаннями англійської мови (я розумію простий текст, я можу щось пояснити, я розумію не швидку промову), 21 років. Чи є якісь українські чи російськомовні групи за допомогою пошуку роботи, можливо, допомоги в цій групі?
-
Доброго дня! Допоможіть розібратися. Ситуація наступна: дитині прийшов запит на вклейку, паспорт відправила, але вимагають додатковий документ, дозвіл від батька. А з батьком дитини немає зв’язку, ми не спілкуємося майже з народження, і де він знаходиться невідомо, від спільного знайомого мені відомо що він розшукується за дезертирство. Що робити, куди писати? Кризову форму відправила з поясненням.
-
Доброго дня! Маю таке питання: Наразі я планую їхати у Ванкувер та влаштовуватись працювати на будь яку роботу офіціанткою/баристою чи що вже вийде) Але паралельно я навчаюсь на курсах дизайну в айтішколі, і коли навчання закінчиться шукатиму подальшу роботу за цією спеціальністю. Може вийти так, що знайдена робота буде в іншій провінції. Є якісь нюанси з переїзду однієї провінції в іншу про які варто знати чи абсолютно не має значення? Буду дуже вдячна за відповіді🥰
-
Можете Тільки в деякі центри потрібен попередній запис. Залежить від правил візового центру
-
Хотіла запитати, обов‘язково відправляти паспорт на вклейку візи(почтою), чи можна самій приїхати, якщо маю можливість у віз. центр, і так дати паспорт, а потім щоб відправили вже на поточну адресу паспорт почтою ???
-
Доброго дня, можливо комусь буде корисно. Відправляв паспорт у мадрид на вклейку. Відправив 26 вересня поштою кореос, експрес доставкою, зворотню доставку оплатив по реквізитах на сайті посольства. 27 числа паспорт доставили в мадрид. Ніяких трек номерів не отримував. 25 жовтня, кур'єр приніс паспорт з візою.
-
Ще хочу сказати, я зробила проплату для Польщі за курьерську доставку а в системі немає моєї проплати, тому потрібно забирати самому. Це дуже поширена проблема, мені сказали приїхати з чеком та заповнити заяву на повернення грошей
-
Відправляти можна будь-куди, не обовʼязково туди, де робили біометрію. Але є нюанси з відбором - де не відправлять зворотньо до Польші, а де і особисто не захочуть віддавати. В Лондон можна відправити і отримати зворотньо курʼєром, але не знаю, скільки то займає часу... Дякую за орієнтацію у часі стосовно Варшави! PS Наскільки я розумію, вклєюють у всі паспорти саме в Лондоні. Коли відправляють в Варшаву, то як точка збору, а потім візові центри на вклейку переправляють до Лондона.
-
Відправляєте туди де робили біометрію, у візовому центрі Варшави вклеюють швидко але вони можуть відправити ваш паспорт в Лондон. У мене це зайняло шість тижнів