Українська Канада
-
/report
-
Поки що
-
Ага ага.
-
Куплю до 3000 юcдт за наличные. Только личная встреча.
-
Подія безкоштовна, варто відвідати, якщо у вас є діти. Будуть спеціалісти із канадських коледжів.
-
Leaders in humanitarian PR are Afghan people. In 2023 more almost 17.000 people were accepted to get permanent residency
-
Хотів би для себе Бо буду навчатися, але в суботу в мене заняття Запису випадково не буде?
-
Знайомі попросили розмістити.
-
Ні, то жива подія
-
Скажіть, будь ласка, це буде тільки англійською мовою?
-
Продается матрас Queen size. Новый прямо с завода, из Пенно материала ( без пружин). Так как он с завода то по большой скидке 60%.(без брака,полностью новый). ps. Доп материалы и ссылки скину в ЛС. Так же могу привезти прямо к вашему дому. Toronto
-
Українською
-
О, супер. Дякую.
-
(4 + 7) @Angelaplseo816, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
(1 + 8) @myersgranthelp, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Вони всі по черзі страйкують¿))
-
"Ah shit, here we go again"
-
це і програмісти вийдуть?🫣
-
могли б в CloudWatch клієнтам викинути якусь помилку: "Stay with Amazon workers"
-
Привіт всім. Я тут з таким питанням: де в Торонто є вистави для дітей з Дідом Морозом (може є на укр мові)? Буду вдячна за підказуу🤗
22 Jan 2023, 19:22
119158/123816
about a minute ago