Українська Канада
-
Який сенс якщо вони потребуюсь повернуться до укр для уточнения данних
-
Доброго вечора. Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Завтра має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба завтра до 10 години оплатити, щоб вона відбулася. Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 46 01 60 10 81 54 94 46 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏
-
Це у вас Гугл не такий) Зараз топ зроблять «Канадський долар став самим сильним у 2024»
-
Взламати можна все що завгодно Від цього неможливо мати 100% захист
-
Так. Але якщо протоколи захисту не спрацювали в 2022 після злому "ДІЯ", значить потрібно було про це доповісти і провести необхідні оновлення і зміни! Або якщо людський фактор, покарати винних. А все що почули, це заперечення від влади в Україні про злам, до поки розвідка США про це не сказали. І то, насєлєнію сказали що нічого страшного.
-
Доброго дня! Підключатися за посиланням безпечно? Бо стільки даних запитує при реєстрації, щось трохи стрьомно