Українська Канада
-
Настільки крута освіта, що ніхто не будує бізнеси, немає роботи і канадський долар падає і Канада не приваблива для бізнесу 😂 І даунтаун кішить наркоманами
-
Де робота, якщо багато? Немає, а чому? А тому що наприклад я бачив 5 бізнесів які відкрилися і закрились одразу практично, тому що ноу кастомерс, я ходив резюме роздавав як тільки приїхав, виглядали не привабливо взагалі. Я не знаю як люди роблять бізнес що закриваються швидко
-
Source?
-
Скільки відкрилось стільки закрилось)
-
Дивні формулювання. Взагалі "ніхто"? Роботи ні в кого "немає"? Очевидно, що у вас є тільки 2 види думок - ваші і неправильні. Тому немає сенсу нічого доводити. Канада - жах, роботи немає, всі наркомани, хто не наркомани ті бездомні, всі інші алкоголіки. Освіта теж дно)
-
@nowachki якщо не секрет, ви дуже багато пишете про Канаду - більш плохого, але пишиті. Роскажить свою історію, з якою ви провінції, ким працюєте. Я тєж критикую Канаду. Але ну дійсно тут не так усе погано як ви розповідаєте
-
Бен був звичайним хлопцем з Торонто, любив порядок, каву Тима хортона і свою роботу. Але одна проблема в цьому році отруювала йому життя — безхатченки. Вони були всюди: на тротуарах, біля метро, поруч із його під’їздом. Здавалося, що вони не просто жили на вулиці, а захопили її, перетворивши на свою імперію. Одного ранку все почалося, як завжди. Бен зібрався на роботу, підійшов до дверей і, намагаючись їх відчинити, відчув спротив. За дверима лунало хропіння. “О, ні, знову, та ви знущаєтесь” — подумав він. Узявши швабру, він акуратно почав відсувати перепону. Ззовні виявився кремезний чоловік у брудній куртці, який сонно пробурмотів: “Ей, полегше, я тут сплю” Протиснувшись назовні, Бен побачив, що його машину заблокували візочки з супермаркету Метро, в яких хтось облаштував міні-склад. Поруч троє безхатченків сперечалися, кому дістанеться старий тостер. “Вибачте, це мій автомобіль,” — спробував ввічливо сказати Бен. Один із них повернувся: “Ей, хлопче, не поспішай. У нас тут важлива справа!” Втративши свій сендвіч Бен таки зміг посунути візки і поїхати. Але на першому ж перехресті його зупинив безхатько з картонною табличкою: “Збираю на каву.” Коли Бен спробував проігнорувати його, той демонстративно почав мити лобове скло брудною ганчіркою. “Ну * ” — пробурмотів Бен і простягнув йому долар. Бен лише тяжко зітхнув. Це було життя в Торонто де 7.6 % безробітних.
-
Spain насолоджуються життям
-
Пхахахаха😂
-
Я сюди після Чехії Там якщо чесно взагалі ні чеської ні резюме не треба Ще лишився в групах фб Там появляється пост Чоловік 65 років без чеської без машини без візи і йому 25 людей кидають номери аж заздрю 😂 Але вже з роботою і +- адаптувався тут тому не жаліюсь
-
Ну, там швидко роботу знайти. Там я заробляв 2к+ дол чистими без овертайму