Українська Канада
-
Пхахахаха😂
-
Я сюди після Чехії Там якщо чесно взагалі ні чеської ні резюме не треба Ще лишився в групах фб Там появляється пост Чоловік 65 років без чеської без машини без візи і йому 25 людей кидають номери аж заздрю 😂 Але вже з роботою і +- адаптувався тут тому не жаліюсь
-
Ну, там швидко роботу знайти. Там я заробляв 2к+ дол чистими без овертайму
-
Якщо Польща або Чехія далі піде розвиватися, то туди потім фіг імігруєш
-
Не буде такого. Не візьмуть я думаю, якщо візьмуть це буде велика помилка для Європи. Це як завести варварів у цивілізований світ, вони його знищать і корупція буде всюди
-
Не одразу Рим впав. Читайте історію, дуже багато тут історичних статтів, але нічого корисного як про Рим і корупцію
-
Та буде як в Румунії,вони вже нічого не виробляють,та все закрили і більшість чоловіків поїхало працювати до Західної Європи.
-
Краще хочаб так ніж зовсім ніяк + як на мене обом вигідно В Україні при ЄС хочаб якась більша стабільність Більше інвестицій, гарантовані права людей і тд А західній Європі робоча сила, і не потрібно буде брати біженців з близького сходу, тратити великі гроші на їх інтеграцію, якщо умовні українці, балканці з паспортами ЄС, без ніякої допомоги в них будуть працювати, ну і більш культурно інтегровані в європейський соціум
-
Є такі проблеми, але 1. Наркомани і бездомні - це проблема не тільки Канади, а багатьох країн. А ось те що становиться все більш - ось це дійсно проблема. 2. Бізнеси закриваються не тільки із-за поганою системи. Це не конкурентна спроможність, банальна проблема дітей та родини, коли ті не хочуть продовжити сімейну справу. Хвороби і купа різних фактів. Також не треба забувати що із за таких цін, іноді бізнеси переїжджають. (Це я говорю у контексті приватних, не великих корп) з великим корп, та усе складніше. Я вважаю що податки тут не така ж і велика проблема, проблема більш у способ. Послугах, такі я пошта, накладні і.т.д. 3. Робота - це дуже індивідуально, усі не будуть зароблять багато і це факт. Хз чому люди звинувачують у цьому Канаду… я вже писав колись. Тут гра дісонансів. Я знаю дуже багато новоприбулих у маленьких містах які зароблять 45+ на годину. І знаю хто заробляю мінімалку.
-
1) більшість не рівняють з усіма країнами, а рівняють з тим де жили до, по всій Європі і Україні їх в рази менше, на вулицях практично нікого не видно, тим більше в центрах І не знаю як в інших провінціях але в манітобі мало що роблять щоб з ними боротись Розказую свій досвід заходив в convenien store в даунтауні Вінніпега, маю курящих знайомих, які просили купити дешевші сигарети в тих магазинах можна і поторгуватись і якщо більше взяти то дешевше дадуть При мені зайшли дві дівчини на вид років 13-14 корінні американки, просили нарко Перше касир вагався і тд, а потім з рукава їм щось сипанув і взяв 5$ Я розумію вже наркоманам з великим стажем їх залежності роздавати/продавати, щоб не агресували і могли далі жити Але ну тут прям дітям
-
Цим постом можно виправдати любу країну на світі (рашку, Іран і т.д.), окрім може землі Кім Чин Іна бо там немає бізнесу як такого, бо впихнути можна куди завгодно, щоб замилити фокус на реальні проблеми. Ви випадково не в СНН працюєте або може на укр телеканалах? Або маєте досвід там? По суті можна весь пост сжати в одне речення: всюди є проблеми такі, це нормально, так і повинно бути. 😂