Українська Канада
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, банк RBC хороший банк у плані обслуговування карти? В мене зараз кредитка від CIBC , то глюки просто жах, коли відправляю чоловіку гроші теж на картку цього банку, він їх не може отримати, лаги постійно… гроші теж повернути не можу, і не видно кредит скору. В кого теж були такі ситуації?
-
Група продовженого дня в нашій коштує 230 дол на місяць. Не можу сказати, що дорого. В нашому випадку їх субсидіює місто. Онтаріо.
-
Є школи з групами продовженого дня (у нашій до 17 години), а є без (зазвичай до 14:30-15). Хоча прив'язка шкіл до адреси і існує, але беруть за наявності місць і в школи поза місцем проживання (правда, не дають автобус, доводиться возити самим). Тобто, можна обрати школу із наявною групою продовженого дня навіть якщо у вашій школі такого і немає.
-
Всім привіт! Мамочки, які приїхали самі, розкажіть як ви поєднуєте роботу і догляд за дітьми? Сину у наступному місяці 8 років, ходить до третього класу, повний робочий день мені не підходить, на вихідні — також. Зараз знайшла роботу де ставлять умови працювати на вихідні. Працювати я можу, хочу і вмію, але не маю змоги. Можливо є якісь групи продовженого дня, чи дівчатка, які за гроші можуть забирати дітей зі школи, чи посидіти на вихідних? Торонто, район Етобіко. Працюю неповний тиждень, також можу виручати з дітьми, якщо потрібно. Ще чула, що таким чином підлітки зараз заробляють, коли заводять дитину додому з молодшої школи, якщо у вас є відповідальний підліток, напишіть мені)
-
Добрий вечір! Отримала візу CUAET та прийшов на пошту лист з підтвердженням. Але у ньому вказана можлива дата в‘їзду до кінця листопада. Це єдина можлива дата щоб потрапити до Канади? Чи з цим питанням краще звертатися у підтримку де оформлювалася віза?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Сьогодні подзвонила на гарячу лінію ircc щоб дізнатись що з моєю візою. Бо чекаю уже 110 днів. Сказали що сьогодні мені одобрили візу і паспорт реквест. Але мені нічого не прийшло ні в акаунт ні на пошту. Чи знаєте ви, чому так? Дякую.
-
Дуже дякую за відповідь!