Українська Канада
-
Скажiть, а при заповненнi документiв на ворк пермiт видає для заповнення серед основных документiв форми 5710, 5713 (бо подаємо разом з чоловiком), але ще є додатковi документи форма 5257 пише для тимчасового резмлента made outside Canada. Чи треба цю форму теж заповняти?
-
Поділіться досвідом, будь ласка, як виловити слот? Дуже терміново потрібно
-
Вітаю! Я зареєструвалась в дія.підпис, зареєструвалась на e-konsul і ловила слот. Я постійно моніторила, залишала відкритою сторінку і просто оновлювала її кожну вільну хвилині на роботі і вдома. Єдине що, в мене не вдалось зайти з телефону, тож я заходила з компа і з планшета.
-
Доброго дня, а для того зоб оформити паспорт закордонний дитинi потрiбен військово-обліковий документ батька?
-
дякую
-
а ви давно подавали? Питали про це?
-
дякую
-
У нас є декілька вакансій із чудовою оплатою та перевагами, як на неповний робочий день, так і на повний робочий день, заплановано з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні. Напишіть мені, щоб дізнатися більше, якщо ви зацікавлені або знаєте когось, хто може бути зацікавлений!
-
Дякую, а то я вже думала...якщо там нам у списку додаткових документiв видало, то требп теж обов'язково