Українська Канада
-
Тому що у них своя країна Нащо їм бути штатом? Це все можна зробити і у країні І як він заборонить мітинги?)) буде особисто прапори і символіку відбирати?)
-
Я якраз такі і читав і дивися,тому і пишу тут в чаті,а остання місце по GDP з G7 каже достатньо,але я не хочу сперечатися,в цьому нема смислу,якщо б Канада була серйозною державою,то Трамп не поводився би з нею таким чином Але після 20 січня вся ця тема пройде
-
Ніколи такого не було і ось знову )
-
В мене позиція проста і не популярна Доки я мігрант, якось дивно критикувати Трюдо, (і боже, це не новина про кількість його і його уряду промахів). Я попав сюди завдяки їм, Ви ж повинні бачити що все це взаємопов'язані речі. Це все напрямок, ну оцей, лівацький) Не може бути о, про мігрантів це класно (бо ми ж попали 😁😁😁😁😁), а от інше фе, зробили дно країну. Ну просто мені це дивно. А так, побачимо що нові принесуть 🤷
-
Ось ці всі хейтери абсолютно не розуміють , що виглядають, як людина, яка сидить на дереві і пиляє під собою гілку. Майже усім, хто сюди зміг потрапити за допомогою CUAET проходження по ЕЕ було б неможливим або дуже важким. А зараз вони «понаїхали» і відразу ж почали себе поводити, як русняві «ждуни» в Україні (Трамп, прийди - порядок наведи).