Українська Канада
-
Саме смішне, що є різні тім хортонс😂 філіпіно тім хортонс (тільки філіпінці працюють) і індуський тім хортонс (тільки індуси працюють)
-
Не розумію сенсу дякувати трюдо за те, що попав в Канаду Не попав би в Канаду, є ще інших 190+ країн Хоч я і без громадянства, але від всіх знайомих, що українці вже з паспортом, що канадці ні слова хорошого за трюдо не чув, по мігрантах і тд сам бачу по своїй провінції, що забагато (Я не якийсь расист, в самій міграції нічого поганого, але коли в ній є толк, а не мільйон студентів (відверто кажучи не сильно потрібних Канаді спеціальностей, але pgwp логічно що получать як і всі) , половина робітників волмарт і тім хортонс, «політ. біженці» з країн по типу південної Америки, де насправді ніякої загрози і тд) всі хочуть толкових мігрантів, лікарі/іт і тд, але такі канадці вже покинули Канаду і на їх місце набрали робочих в тім хортонс, тому маючи б зараз паспорт так само б за нього не голосував
-
CNN це пропаганда демократів. Навіщо таке читати
-
Самі Українці і дали окупувати. Хто міни розмінував? Хто рос агентів промоутив до влади і т.д.?
-
О тут повністю згоден Тому Трюдо був викинутий раніше навіть перевиборів, за фатальні помилки Не впевнений про інших....... і чи дійсно вони зробили б, бо тут політики так само забагато говорять 🌚 Тому я буду сподіватися що ті зміни яких хочуть всі - відбудуться
-
Тому що забагато свобод. Тут навіть дозволяють терористам публічно робити конференції як overcome Canada. І рос пропаганду
-
Дивитись на це все? Наче якраз по новинах все стає краще (принаймні маю на це сподівання) Лайном я не поливаю, але реально трюдо і ліберали зробили забагато фатальних помилок, тому не можу сказати, що вдячний трюдо за приїзд (+ досі так і не зрозумів на скільки це його заслуга, може хтось хоче більше пояснити ) Тому що сам читав провінційних депутатів Альберти (найконсервативніша провінція Канади) і ці ж депутати пропонували зробити безвізовий режим і з Україною, щоб не тратити стільки часу на ці візи і не додавати роботи міграційним структурам, а просто вʼїхали по ETA в Канаду і тут як і громадяни Ізраїлю подались на відкритий перміт з гуманітарних причин
-
Я контролює - усе так
-
Я думаю вони оголосили про місію тоді, а відправити забули. Такі канадійці 😂
-
Make Canada great again Я думаю більшість все таки про економіку І так, це не факт, що для мене, без постійного статусу, мігранта, їх програми для стабілізації економіки будуть добрі Та я можу тільки дивитися
-
А нічого що Україна була під контролем рф до того як Янукович втік? Навіщо було готуватись?
-
Буквально пару тижнів тому син моєї сусідки полетів до України. І він там не один…тобто навіть і зараз є деякі такі моменти. Не такі великі як згадана місія, проте
-
По Королевські
-
СБУ тренували?