Українська Канада
-
На премʼєрів провінцій не нагнітайте В нас скоро пластикова хелс карта має бути 😂
-
Ну конкретно ця група поїхала на схід України. Коли мені сусідка показала назву місцевості, де вони будуть - то я трохи в шоці була. Бо вона запитувала, чи там все ок із звʼязком та поштою
-
Що якось так поділили і кожну країну Балтії ще хтось охороняє Литву Німеччина ніби Латвію Канада і тд але це не точно
-
Я чув що наче канадців багато в Латвії
-
Це має бути шанс для України, не для Канади Який сенс Канади від цього ))
-
10000 на родину, iнформацiя вiд прикордонноi служби
-
10 000 на одну дорослу людину
-
Ще два тижні почекаємо - і всі побачимо ,якісь кроки або ні ....
-
Тобто,очищати країну,фіксити економіку,зупиняти міграцію в тих темпах,в котрих вона є зараз,це не важливо? А важливо зробити безвіз з Україною? Навіщо взагалі це потрібно Канаді? Тим паче в Україні,де чоловіки як у вʼязниці сидять
-
До чого тут це?
-
Безвіз з Україною це якийсь популізм чесно кажучи, а дивлячись який тут дірявий кордон з США такого ніколи не буде
-
Так тут взагалі думку поширювали, що куает мало що не українська діаспора зробила. Ну таке…в березні-квітні 2022 країни наввипередки відкривали різні програми
-
Ну голоса захотів,все по старий схемі
-
100%,взагалі біда в тому,що завжди роблять ставку на якусь одну партія,як Зеленський на демократів,а теперь він каже,що то вони все вкрали,щоб сподобатись Трампу
-
Але саме консерватори, це я до того, що ні одна партія не є проти нас І до тих хто каже, що куаетчики в Канаді мають дякувати трюдо
-
Ну ок,якщо так,то скоріш за все,там є хтось з діаспори,чи просто хочуть отримати голоса с тієї діаспори) політика
-
А ну це було б логично зробити на деякий час,але це ж просто провінційний депутати)
-
Так деякі люди їхали по отих паперових візах
-
Це від мене тема почалась Новина не з офіційних, але провінційні місцеві депутати Альберти це пропонували замість заходів куает, щоб не витрачати час на окремо кожну візу і тд А за їх пропозицією просто українці як і ізраїльтяни мали приїхати а вже всередині Канади отримати ворк перміт
-
Якщо вони це казали-то це тупий мув,100%.Це моє бачення,але там вище хтось писав,що то було при початку війни,може щоб швидше люди змогли сюди приїхати
22 Jan 2023, 19:22
119756/125362
about an hour ago