Українська Канада
-
До чого тут це?
-
Безвіз з Україною це якийсь популізм чесно кажучи, а дивлячись який тут дірявий кордон з США такого ніколи не буде
-
Так тут взагалі думку поширювали, що куает мало що не українська діаспора зробила. Ну таке…в березні-квітні 2022 країни наввипередки відкривали різні програми
-
Ну голоса захотів,все по старий схемі
-
100%,взагалі біда в тому,що завжди роблять ставку на якусь одну партія,як Зеленський на демократів,а теперь він каже,що то вони все вкрали,щоб сподобатись Трампу
-
Але саме консерватори, це я до того, що ні одна партія не є проти нас І до тих хто каже, що куаетчики в Канаді мають дякувати трюдо
-
Ну ок,якщо так,то скоріш за все,там є хтось з діаспори,чи просто хочуть отримати голоса с тієї діаспори) політика
-
А ну це було б логично зробити на деякий час,але це ж просто провінційний депутати)
-
Так деякі люди їхали по отих паперових візах
-
Це від мене тема почалась Новина не з офіційних, але провінційні місцеві депутати Альберти це пропонували замість заходів куает, щоб не витрачати час на окремо кожну візу і тд А за їх пропозицією просто українці як і ізраїльтяни мали приїхати а вже всередині Канади отримати ворк перміт
-
Якщо вони це казали-то це тупий мув,100%.Це моє бачення,але там вище хтось писав,що то було при початку війни,може щоб швидше люди змогли сюди приїхати
-
Так а хтось может сказати,навіщо Канаді безвізовий режим з Україною, заради чого?)
-
Біженство це не різні програми.😁😁😁 США і Англія - зробили тільки для родичів. А Нова Зеландія тільки мала програму. Чи ще якісь країни мали ?
-
США не робили тільки для родичів Штати перший місяць чи два війни пускали просто так з Мексики усіх
-
Це канадці складали рейтинг? На Numbeo Канада на 33 місці
-
Отож Дуже залежить критерії))))
-
(6 + 2) Bogdan Bo, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Я можу сказати чого вони можуть бути вище В них зараз норм тема розвитку і не так дорого Деякі канадці навіть їдуть туди по бізнес 🤷
-
Данія, Швеція, Фінляндія і Норвегія такий депресняк погодою можуть дати, що ніякої якості не буде
-
Естонія топ 10
22 Jan 2023, 19:22
119765/125348
about 4 hours ago