Українська Канада
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, я хочу отримати звичайну туристичну візу в Канаду (українка), не по програмі. Отже, в такому випадку віза для мене платна? Ніде не можу знайти цю інформацію
-
Так позитиву багато. Головне - полюбити життя в Манітобі.
-
Це замануха 😆
-
Наталя, може я якось не донес ідею, але мені ніхто не робив боляче і я намагаюсь не робити. Просто в мене досить багато досвіду роботи з іншими людьми і я бачу що відбувається.
-
Мені дуже прикро, що вам зробили боляче, але не вирішуйте за інших, тоді вам буде легше жити)
-
Погано думаю? Це не про мене. Розумію жіночу раціональність. Ніколи не замислювалися, що коли чоловік залишає сім'ю, то це фу-фу-фу, погано зробив і таке інше. А коли жінка залишає чоловіка, то це вкрай раціональне рішення тому що 1) 2) 3) і детальні докази що саме так треба було зробити. Зараз, між іншим, з цим CUAET дуже багато родин українських "посипляться". Там де було тоненько - розірветься. Де жили "заради дітей" - діти знайдуть "нового батька" в інших країнах. Ще побачимо за рік-два збільшення статистики розлучень.
-
Залиште щось собі, тоді нетреба так погано думати про жінок)
-
Це може так здаватися через мої повідомлення, але насправді за цим цинізмом стоїть дуже тендітний чоловік, який все віддає своїм жінкам.