Українська Канада
-
Отож Дуже залежить критерії))))
-
(6 + 2) Bogdan Bo, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Я можу сказати чого вони можуть бути вище В них зараз норм тема розвитку і не так дорого Деякі канадці навіть їдуть туди по бізнес 🤷
-
Данія, Швеція, Фінляндія і Норвегія такий депресняк погодою можуть дати, що ніякої якості не буде
-
Естонія топ 10
-
А тут щось перенизили явно Не знаю де золота середина Але країни по типу Латвії Литви Хорватії Португалії явно не вище Канади
-
Ви в Канаді після Німеччини?
-
На 29-му 🌚, я рік на 2025 поставив, бо вже
-
О Німеччина - шо там робить 😁😁😁
-
Почитайте з яких критеріїв складається загальна оцінка
-
всім привіт ! хто подавався на візитор візу і вже її отримав , через скільки часу повернули ваш паспорт ?
-
О, знову купа нитикiв набiгла у коменти
-
і дійсно як якість життя Індії може бути вищою чим в Україні ...
-
Добре. На вашу думку, яке місце справедливо мала б зайняти Канада?
-
До 15
-
(1 + 2) @Helen_uin, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Не знаю як в Даніях і Швейцаріях, але люди кажуть, що манітобський гашиш old school один з найкращих в світі :)
-
Canada 🇨🇦 ONE LOVE 💕 #1 !!!
-
the dogs bark, but the caravan goes on (c)
-
Я Вам вже казала про торби і те, щоб Ви якнайшвидше забралися звідси. Можу це повторювати щоразу, як Ви будете висловлювати своє «пфе» щодо Канади.
22 Jan 2023, 19:22
119780/125348
about 3 hours ago