Українська Канада
-
Canada 🇨🇦 ONE LOVE 💕 #1 !!!
-
the dogs bark, but the caravan goes on (c)
-
Я Вам вже казала про торби і те, щоб Ви якнайшвидше забралися звідси. Можу це повторювати щоразу, як Ви будете висловлювати своє «пфе» щодо Канади.
-
Більш ніж впевнена, що від них буде лунати чергове скиглення в стилі «ви нє панімаєтє, ето другоє», коли Трампон сяде в калюжу вчергове, як він сів із своєю обіцянкою щодо закінчення війни за 24 години.
-
Звісно ж, Ви на цьому каналі саме і представляєте одного з псів, які все гавкають та й гавкають, але з-під хазяйського столу не йдуть.
-
Азіати найвищі. Вони розумніші за американців
-
Може, але не всюди
-
Сінгапур? Не може бути? Треба мати баланс між волею і неволею і буде щастя
-
Тобі викладали лінк про місію від CAF. Чи ти не читаєш то шо не в тік ток?
-
Яку справу?і що хто не так робить?
-
Ти перейшов межу. Поки ти тікав гавкаючи що всі все роблять не так - люди робили свою справу.
-
Я не сиджу в тік ток😂
-
(10 + 9) @Yevhen_1105, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Так,а чого ви в Канаді? А не в Україні не допомагаєте зробити кордони 91?
-
А скільки коштує розмістити Україну до першої десятки цього рейтингу. Може скинемося?
-
(9 + 4) @tetiana_potrebenko, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Всем привет вот нашел промо на 1.5к кому нужно? пишите в лс
-
У Вас все гаразд з головою? На мій погляд - ні. - Ви вже не вперше ігноруєте мої запитання і чомусь вважаєте, що я буду розповідати Вам, чим саме зумовлена моя присутність у цьому чаті? - Ви, і ще декілька довбнів з аналогічним розвитком, не вперше скиглите про те, що Канада до Вашої «тушки» не пасує, але сидите у Канаді. - Ба, Ви навіть в цьому чаті вперто сидите і постійно намагаєтеся зачепити адмінів. Перш за все, Ви собі дайте відповідь на наступне запитання: Ви мазохіст чи просто дурень?
-
Ok)
-
Що і потрібно було довести :) Основний аргумент @Dima_wpg - тикання емодзі.
22 Jan 2023, 19:22
119797/123723
9 minutes ago