Українська Канада
-
Я не сиджу в тік ток😂
-
У Вас все гаразд з головою? На мій погляд - ні. - Ви вже не вперше ігноруєте мої запитання і чомусь вважаєте, що я буду розповідати Вам, чим саме зумовлена моя присутність у цьому чаті? - Ви, і ще декілька довбнів з аналогічним розвитком, не вперше скиглите про те, що Канада до Вашої «тушки» не пасує, але сидите у Канаді. - Ба, Ви навіть в цьому чаті вперто сидите і постійно намагаєтеся зачепити адмінів. Перш за все, Ви собі дайте відповідь на наступне запитання: Ви мазохіст чи просто дурень?
-
*Всем, кто ищет работу. Мне срочно нужен персонал, набираем без опыта. Хорошая зарплата..* *-Утро: 6:30-11:30 — 260€ в день* *-Ночь: 17:30-22:30 310 € в день* *Кому интересно напишите + в личные сообщения*
-
Привіт, друзі! ❤️ Запускаю індивідуальне навчання фотографії для тих, хто хоче знімати круті фото, працювати з клієнтами та будувати кар’єру у цій сфері. Я навчу тебе всьому: від роботи з камерою та обробки до секретів успішної співпраці з клієнтами. Навчання дистанційне, зручний формат і гнучкий графік. Готовий стати фотографом, якого всі знають? Пиши в директ — почнемо! 🚀
-
Трамп ще не встиг стати президентом, а вже яка твориться діч.
-
Де саме? Що у волмарті сіль і туалетний папір розібрали?
-
Так то ж патякати не вагони розвантажувати😁
-
Трапм якраз патякає ... Але провести паралелі з рашкою коли вони " освобождать " хотіли - ніхто не сміявся в Україні...а деякі з вас зараз без будинків ,та і хуй вже кудись повернетеся ,а комусь і немає до чого ....але сміятися з канадців ...о то курва ми можемо 😁😁😁