Українська Канада
-
Привіт, друзі! ❤️ Запускаю індивідуальне навчання фотографії для тих, хто хоче знімати круті фото, працювати з клієнтами та будувати кар’єру у цій сфері. Я навчу тебе всьому: від роботи з камерою та обробки до секретів успішної співпраці з клієнтами. Навчання дистанційне, зручний формат і гнучкий графік. Готовий стати фотографом, якого всі знають? Пиши в директ — почнемо! 🚀
-
Трамп ще не встиг стати президентом, а вже яка твориться діч.
-
Де саме? Що у волмарті сіль і туалетний папір розібрали?
-
Так то ж патякати не вагони розвантажувати😁
-
Трапм якраз патякає ... Але провести паралелі з рашкою коли вони " освобождать " хотіли - ніхто не сміявся в Україні...а деякі з вас зараз без будинків ,та і хуй вже кудись повернетеся ,а комусь і немає до чого ....але сміятися з канадців ...о то курва ми можемо 😁😁😁
-
Та українських іммігрантів — крапля в морі порівняно з іммігрантами з інших країн. Невже це настільки дратує населення, що це стає рушієм історії для фільму? Невже цей конфлікт відгукується потенційній аудиторії? І це при тому, що українці приїхали вимушено, через війну, і не на правах біженців, а тимчасових робочих... Нема слів
-
Подивись рік випуску фільму)))
-
І що я не так написала? 100 років тому українці їхали в Канаду через війну! Наприкінці 70-х про це знімають стрічку, де конфлікт — це забагато українців в Канаді, на думку типового місцевого жителя. І от у мене питання, а що прям так вже багато порівняно з іншими, і що, ця "проблема" не втратила на той час актуальності?! Та, мабуть, і сьогодні не втратила :(
-
Таааак, я знаю! І це так болить! Але ж 200 тис. за 60 років — то, знову ж таки, не якась облава! Це взагалі не помітно на тлі приїзду іммігрантів з інших країн. І не від доброго ж життя їхали!
-
Чекаємо коли у Канаді вийдуть фільми, де критикується засилля індійських та китайських мігрантів) спойлер: такого ніколи не буде, заклюють індусько-китайська діаспори)
-
Ні, тут зараз інші фільми фінансуються — про те, як погано "харошим військовим руським мальчікам" у на українському Донбасі.
-
Ваша думка слушна. Її потрібно розвинути. Хто такі "місцеві"? Як показує практика, зараз це китайці, індуси, мешканці з латинської Америки, іммігранти з Європи та трошки англосаксів. Тому для них українці чужі, а китайці з індусами то свої😉
-
Так, але демографічна ситуація була інакша 100 років (події у фільмі) чи 50 років тому (виготовлення фільма), а "проблема" вже була 🥲
-
Так і є. Проблемі цій багато тисяч років. Поділ "свій" - "чужий" , основа формування громад за національною та релігійною ознакою. Своя стая завжди ближча ніж чужа... Тому тут або адаптуєшся і станеш як місцеві, або будеш мучитися.