Українська Канада
-
мені на рускіх женщін тошнить тепер навіки. Дарма ви мені приклад їх повної деградації виклали.
-
а що ж ви хочете з наших жінок, які народилися та виросли в країні з відсутньою судовою системою? У нас суди для багатих, а середняки та бідні нікому там не потрібні. Жінки десятиліттями не могли аліменти з чоловіком витрясти, бо ті поробили довідки, що отримують 3 копійки на місяць і все, фініта ля комедія. Про розподіл майна взагалі мовчу. Хто більше судді на карман поклав, той і виграв процес по розподілу. Наші жінки - чистий лист, якщо брати до уваги юридичні аспекти.
-
Хтось знає відповідь на це питання?
-
Канадські жінки краще розуміються на процесі розподілу майна під час розлучення. Українським жінкам цьому треба вчитися разом з адвокатами. Українські жінки можуть бути здивовані, що чоловік може обмежувати їх дії після розлучення рішенням суда. Наприклад, суд вирішив що дитина 50/50 розділяє час між батьками і жінка вже "заблокована", ме може переїхати в інше місце щоб вийти знов заміж.
-
Всім привіт,може хтось знає де можна купити стінки до iqos у Монреалі.дякую.
-
мені не дуже зрозумілі ваші коментарі "це не канадські жінки, від яких вони тут на мости лізуть і перекривають рух". Це що значить? Що канадські жінки такі собі рок-жінки, а українські тоді що? Я вище написала, що в одній із фб груп почали обговорювати питання популярності українських жінок, і мужчина, який в Канаді вже багато років написав, що українська жінка для канадців дуже ласий шматок. А ви що мені намагаєтесь донести? Яку думку?
-
Але дуже практично. Це не канадські жінки, від яких вони тут на мости лізуть і перекривають рух на них. Або, ще гірше, вирізають і жінку, і дітей: montreal.ctvnews.ca/man-accused-of-killing-his-spouse-2-children-in-montreal-area-triple-homicide-1.6084118 Канада має один з найвищих рівнів в світі споживання антидепресантів, між іншим.
-
пхе, як неромантично!
-
Дайте, будь ласка пораду) Моїй дитині 17,8 років, подавали на ворк перміт, вона зможе навчатися в Канаді ? Чи у офіцера просити ворк перміт з дозволом навчання?
-
Головне - встигнути до розлучення розібратися в законах про розподіл майна. Бо якщо розбиратися так само як розбираються і в іміграційних законах, то так, українські жінки - це золото для канадців. Точніше, засіб зберегти золото для майбутніх жінок. чорний гумор, don't take it seriously
-
мені на днях сказали, що черга тут стоїть за українськими жінками))))) Що ми дуже ласий шматочок для канадійців. Але якщо справді із щирими намірами, а не за штамп у паспорті.
-
За мовою кохання канадійки літають на Кубу і там розмовляють-розмовляють допоки язик не починає заплітатися. ❄️🇨🇦🛫🇨🇺❤️
-
Все не дізнаєшся. Через інтернет бачиш красиву квартиру, яку зняли "рибячим оком", а приходиш і там зовсім інше і треба шукати інше житло. Або робота, коли плануєш щось, думаєш що український досвід допоможе, а тут інший ринок, інша корпоративна культура і інші вимоги. Як би людина не готувалась, а все рівно якась адаптація потрібна. Я вже бачу, як легко "заходять" в Канаду ті, хто встиг попрацювати десь в Європі або в інших країнах.
-
Зазвичай такі люди, зіткнувшись з першими труднощами, через місяць летять з Канади зі словами як там все погано, складно і наскільки жахлива це країна! А цього всього можна було уникнути якщо б вони хоч трішки дізнались про країну і знали що їх очікує ще до вильоту туди