Українська Канада
-
Ну як мінімум одне на мові інше на язику, ну і прапорці в кутках різні, а так в цілому ще одне що інше для зовсім вже безголових
-
Пожежі в Південній Каліфорнії були ПОПЕРЕДЖЕНОЮ трагедією: Минулого року 13,909 пожеж були спричинені бездомними. НУЛЬ управління лісами. Мер скоротив фінансування пожежного департаменту на $17 млн. Пожежники Звільнені за відмову від вакцинації. Створено бюро DEI (різноманітність, рівність, інклюзія) замість фокусу на підготовці. Немає води, бо Каліфорнія не заповнила водосховища. Великі страхові компанії пішли з Каліфорнії через надмірне регулювання і погане запобігання пожежам/управління. Це не змова і не зрада в кліматі. це називається ліберальною некомпетентністю!
-
Вони в першу чергу за свою країну думають,а хто винен,я вам вже відповів
-
Так це все Україна винувата?(( Зе, поверни воду у водосховища 😡 депутати вкрали воду 😡
-
От от)
-
Вони це пишуть,бо знають,що велика частина усіх переданих коштів крадеться,хоча на сьогодні це вже не новина ні для кого,але якщо ви хочете,щоб я відповів на ще питання,то звісно ж Україна не я причиною,що пожари не можуть потушити
-
В укр чаті про Канаду)))
-
Блін, вже три дні читаю усі комменти і зовсім загубився) Яке питання ви хочете вирішити, у своєму спорі?
-
Прочитайте ще раз на що я зробив акцент А тому, що дехто вирішив зробити також причиною трагедії те, що Україні щось передали колись
-
Короче кажучи - ті дибіли написали,що вони передали України пожежні машини+ інвентарь - тому винні в тому що сталося ..... Ще деякі шавки ,кажуть що то дрон підпалив і т.д. Про це вам єнот старається пояснити
-
Цілими контейнерами відправляють потім ці машини,мабуть в цій схемі усі,хто тільки може бути
-
Хтось робить шалений бізнес
-
Ну то просто піздец,якщо чесно , багатенько
-
Це я добре зрозумів третій стовпчик - це тисячі крадіжок певних видів авто?
-
До чого тут вони - канадійці більшість і не слухають Такерів і т.д. Вони бачать ціни ,вони бачать іммігрантів ,криза з житлом і т.д.
-
Кампанію проти Трюдо розпочав сам Трюдо своєю успішною політикою))
-
маск відкрито підтримує Полієва, а Такер (трампівський журналіст)ще в 2024 почав кампанію проти Трюдо
-
Та блять....ви серйозно думаєте ,що прийдуть консерватори і такі : - О Боже ,Велика Америко ,все що наше - все твоє , і бери все що лежить не рівно 😂😂😂😂
-
Гарпер хоча б економіку піднімав,після кризи 2008 року Канада була першою країною,котра вийшла з рецесії.А Трюдо типовий соціаліст,високі податки,роздача грошей,carbon Tax
-
Ну є ще така думка, що сусідам потрібна зміна влади для доступу до природних ресурсів Канади
22 Jan 2023, 19:22
120168/123733
4 minutes ago