Українська Канада
-
Який жах :) Ви навіть не в змозі усвідомити, що окрім двох є ще інші на системі координат ідейно-політичного спектра. З Вами розмовляти, як з гнилою діжкою: дають інформацію, радять хоч якось проаналізувати, осмислити, але все відразу ж висипається крізь незліченні дірки. І я не можу не нагадати, що Ви тут маячню несли про приватні повідомлення від мене. Де вони є?
-
@banofbot
-
-
Вам також потрібно йти і вичитувати логи, як і Вашому дружку. Ви почали кувікати про CUAET перший, Ви регулярно закидаєте сюди аж ніяк не тему для обговорення, а просто накидаєте на вентилятор. Вкотре запитую у Вас про повідомлення, які я Вам надсилала, інакше Ви будете виглядати феєричним довбнем.
-
Чому адміни не банять цих провокаторів у кепочках Дональда?
-
Переглянув повідомлення з твого акку. Ти неадекват, хз, як тебе досі не викинули з чату.
-
Free education??? Плати 27-40к дол на рік якщо мігрант. Health care не всюди, за дантиста треба платити
-
Деякі коледжі навчають CUAET студентів по domestic fees.
-
нема уточнення, а значить це вже не вірна інфа і може використовуватися як пропаганда, щоб більше мігрантів привабити
-
Демократи і ліберали це погано Консерватори і республіканці це топ Маск і Трамп це найкраще що було в історії Штатів Ми опускаємо, що найкращим, як вважається, президентом США в історії був демократ