Українська Канада
-
Щиро дякую.
-
Доброго дня, чи має хтось інформацію стосовно того якщо людина прилітає в Канаду в 2025 році по програмі куает а віза та ворк перміт закінчуються 01.2026 які шляхи продовження легального перебування в Канаді з ворк пермітом поки не буде можливості податись на ПР? Дякую!
-
Якшо людина прилітає в Канаду, було б добре, щоб вона хоч паспорт новий зробила наперед. Тоді можна продовжити перміт до березня 31
-
Якщо маєте посилання під рукою де про це почитати, скиньте будь ласка. Я вірно зрозумів - термін продовжується по факту заїзду по куает? Навіть якщо заїзд був в 2025 році?
-
Дякую
-
Ну то запитайте той чат «як приготувати свинячі крильця»🤡
-
(3 + 6) @Canada19951, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Це на мою думку працює з запланованою еміграцією в Канаду ,тобто хто свідомо обирав Канаду . Наші випадки - це винятки ...
-
А там можна отримати wp на термін розгляду? Бо тоді здається в квебеку сильно додасться "гуманітаріїв"
-
Тю, це так само як і через провінційну, тільки номінацію рік не чекати
-
Якщо є в людей зайві гроші то чому би і ні, головне без брехні. А так як платна лотерея. Чи ви хотіли би щоб вони поверталися і йшли служити краще?
-
Поки чекаєш рішення, Work permit подовжити можно?
-
На 2025 рік всього 10,000 PR аплікацій буде прийнято по H&C. На всю Канаду
-
(7 + 2) @DenisTsapenko, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Є також багато випадків, коли люди по гуманітарці вже давно з піаром без всяких роботодавців
-
та по звичайній програмі номінації не набагато менше стало.... вчора тільки 13 міс було
-
(3 + 10) @ganna_kach, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Ще треба грошей заробити, щоб виїхати звідси. Я думаю , багато людей ще тут знаходяться по цій причині. Але про життя у перспективі тут, не хочеться думати навіть у страшному сні!!!
-
А можна вас спитати, ви в Канаді живете? Давно? Ким були , де працювали до Канади?
-
Ну то що ви скажете?) вам подобається таке життя? Причини для мене-це не можливість навіть у далекій перспективі досягти хоча б рівня життя в Україні, я не буду писати про інші загальні причини. Можливо у BC краще з кліматом і природою, але гадаю у загальному все так само…
22 Jan 2023, 19:22
120260/125348
about 4 hours ago