Українська Канада
-
Та норм питання. В Монреалі з приблизно таким стикаємось у людей. Бо стан психологічний може бути досить пригнічений за цих обставин.
-
“що робити далі” - фундаментальне питання кожного дня нашого життя )
-
А як Вам таке? )))
-
Шановні співвітчизники, вирішила поділитися новиною і показати, що все можливо, якщо і не для вас, то для ваших дітей. Вчора виграла місцеві вибори мера міста Порт Хоуп Олена Ганківська - українка. Вона прибула до Канади дитиною. Тому знайте, все можливо! З мовою чи ні, мову завжди можна вивчити- будо б бажання! Ось вам трішки натхнення☺️
-
Чи є інформація щодо того, наскільки реально втопитися в ті квитки. Бо там 300 білетів і кажуть що за перші хвили реєструються
-
А так щоб із Фінляндії якось добратись безкоштовно є варіанти?
-
Доброго дня. Приєднаюсь до розмови. А де подивитись інформацію про такі провінції?
-
Безкоштовно
-
Є якісь перевізники які допомогають переїхати з Европи підкажіть будь ласка
-
Добрий день, підкажіть будь ласка як дістатися Канади скільки це буде коштувати і які документи потрібні? З Европи
-
Добре
-
Ну тоді ще краще, повністю безкоштовно виходить у такому випадку. Отже хвилюватися немає причин.
-
На жаль деякі з них вже і українську не знають(
-
Це переказ особистих коштів, максимум комісію банку заплатите.
-
Дякую за відповідь! І останнє питтанячко, якщо мої батьки кинуть гроші на мій рахунок, а як приїдуть відкриють свій, я відправлю їх гроші їм, то з податками не буде питань? Це ж тіпа дарствене…
-
Если ехать с Европы
-
Хах, а я їду в теж місто що і мій прадід 105 років тому 😆
-
Добрый день,подскажите пожалуйста как добраться до Канады сколько это будет стоить и какие документы нужны?
-
Не можна
-
Привіт! Є в когось інфа з приводу відкриття банківського рахунку онлайн? Для людини яка не приїхала ще в Канаду. Щоб кеш не таскать за собою.
22 Jan 2023, 19:22
12026/124580
about an hour ago