Українська Канада
-
Ну то що ви скажете?) вам подобається таке життя? Причини для мене-це не можливість навіть у далекій перспективі досягти хоча б рівня життя в Україні, я не буду писати про інші загальні причини. Можливо у BC краще з кліматом і природою, але гадаю у загальному все так само…
-
Я працював у парі великих корпорацій в Україні, а тут, звичайно, даунгрейд поки що, - адміністратор в готелі, сам я відносно недавно, 1.5 року в BC.
-
Я приїхав не з Європи) і ніколи не жив у Європі, тому не планую туди повертатися. На рахунок PR , я зовсім не бачу у ньому сенсу) мене дивують наші люди які працюють за копійки чорноробами і мріють про PR. На моє питання, що у них зміниться у житті після отримання PR, вони дивно реагують 😂 Нажаль я тут вже затримався, на 2роки. Але так-я не бачу сенсу залишатися.
-
Ви плануєте повертатися до Європи, коли закінчиться work permit або намагатиметеся зачепитися за PR? Чи взагалі не бачите сенсу затримуватись?
-
Цікава тема. Я вважаю, що не зовсім коректно напряму порівнювати статус/посаду в Україні та Канаді. Поясню свою думку. Незалежно від посади Ви ходите чистими, рівними та безпечними вулицями (район компактного проживання безхатьків можна обійти). Ви розумієте, що ніхто не буде віджимати бізнес, натягати штрафи, чи іншим шляхом Вас пресувати. Для мене ось це було дуже важливим. Ще є чудові люди, природа та можливості котрими потрібно користатися. Умови для життя та розвитку в Канаді набагато кращі ніж в Україні.
-
Ну ходити тут як раз можна тільки у районі безхатьків, в інших районах інколи немає тротуарів для ходьби. Якщо у вас є бізнес, то вітаю! Люди і вулиці тут різні, не треба ідеалізувати їх) Умови різні для різних людей і в Україні і в Канаді. Про можливості, це все також дуже відносно.
-
Мені подобається жити у Вікторії/Ванкувері. Думаю отримати PR, але часто замислююся про переїзд до умовної Чехії/Хорватії. Тут не зовсім Європа з багатьох питань для мене. Тож поки що мені важко, що вибрати, але думаю канадський PR - це велике досягнення для будь-якого українця.
-
Мені 42 роки, я вже повчився, і як тут можна вчитись? А на життя де брати гроші? Які програми по безробіттю ви маєте на увазі? Про документи-а pr ,що не треба подовжувати? Діти у мене вже дорослі і живуть не тут. Жити довго тут можливо і з ворк пермітом, маю живі приклади.
-
Якщо ви чоловік і не можете продовжити паспорт в українському консульстві, але на руках вже є PR, то можна не хвилюватися про паспорт.
-
-
Наче спокійно можна Просто йдете на ЕІ виплати по безробіттю (вже не паритесь що ви безробітні бо є піар і нічого не загрожує) і далі вчитесь (літом на зимових канікулах і протягом року парт тайм працюєте, якщо не один живете то ще легше( один вчиться інший працює, потім міняються, якщо обоє планують )
-
Я так же почав
-
А який результат ви очікували ?