Українська Канада
-
Для цього Україна має стати суб'єктом
-
При колосальних втратах населення і міграції в наслідок теперішньої внутрішньої політики Україна має шанси швидше розвалитись ніж Росія, цікаво, хто ж той самий реальний агент «Буратіно», можливо все ж таки Зеленський
-
Ціна на виїзд з України піднімають... Головне щоб за кордоном всі обновили дані в Резерв +
-
Війна - це договірняк на крові. І ключову роль у цьому договірняк відіграють Штати. Звичайно кацапи винні в першу чергу, бо вони напали, але головні спонсори сидять в штатах і можливо десь в Китаї
-
Ми могли вплинути в 2019 році... Все.
-
Вже "вплинули" у 2014 під час майдану. Як не крути, а він був проплачений, хоча й більшість людей, у т.ч. і я, вірили у краще...
-
До чого тут,що штати тиснуть на Україну - чи ти просто пишеш ,що попало . Читай що я написав.
-
На землю без людей, прийдуть люди без землі...
-
Там все трохи простіше, коли вп в скінчиться, доведеться відповідати на дуже багато не зручних питань, ось і все. Саме через це вони і досі скачуть про якісь не реальні гарантії які ніхто не дасть та вигадують черговий план потужності
-
Який ти кумедний...) Штати уже зі всіх сторін тиснуть за пониження мобілізації для 18 річних українців.
-
Я з тих людей, хто вважає, що навіть кілька днів війни - це вже занадто багато. Але наш президент так не думає. Окей. Тут вододіл цінностей йде питанням, що більш важливе - люди та перспектива у майбутньому, чи втрачена земля.
-
Ви серйозно думаєте ,що рашка не є суб'єктом 😁😁😁😁 - як не крути ,але з нею рахуєтся і Китай і США . І якраз тільки там і сидять винуватці подій ... Не перекручуйте фактів .. Все решта - це ваші догадки ..
-
Ще не всі воюють, хто голосував у 2014 за петрика, а ти вже хочеш ще 5 млн положити...
-
То ясно ,але якщо серйозно?
-
За Трампа
-
За кого ви будете голосувати в майбутньому ?
-
Все спишуть на війну. За кордоном вже куплені маєтки для подальшого безтурботного життя.
-
Ну ,я бачу що ти там і читає новини - а потім тут в групі, показує з себе політичного експерта 😂😂😂
-
Питань буде дуже багато до влади, згоден.
-
Близько 13 млн проголосувало за зе в 2019, думаю мільйонів 5 з них точно придатні до військової служби, так що хай підтримують свого лідера
22 Jan 2023, 19:22
120363/123900
about an hour ago