Українська Канада
-
Розписуйся за себе, якщо тобі іноземці в Україні з укр.громадянством за щастя...))
-
трумп. всі знали шо він кончений і він доводить що ніхто не помилився
-
Моя перша робота була ще гірше тім хортонса і канадці були, канадців нема в тімхортонсі не тому, що вони не хочуть, а через те, що менеджери індійці їх навіть не беруть
-
Не краще, питав чому так Кажуть що після ковіду з роботою почались проблеми і нереально нічого найти
-
Лише, як туристи. Чим більша різноманітність в країні національностей та релігій, тим більше вона вразлива для сусідів.
-
Ну то може скоріш унікальний варіант і те, скоріш за все умови були у канадців краще
-
За щастя щоб таке було щоб настав мир і хотіли їхати іноземці, ще в мир вірю, а про велику кількість охочих іноземців до нас їхати в ближчий час ні, але хотілось б щоб таке було
-
Для того ковід і випустили аби зробити проблеми, а потім придумувати ( збагачуватися) шляхи їх подолання. Репетиція. З тієї ж книги, що і війна в Україні ( параграф більш кривавий...)
-
Це була стафінг агенція Давали зміни в будь який день не постійна робота ніяких бенефітів і тд В більшості зп 15-17$ + робота по типу грузчиком на якийсь обʼєкт
-
А що може бути гірше якщо не секрет ?
-
Ми не кажемо що заробітна оплата досвідченого фронтендера буде вищою за зарплату досвідченого фулстека. Але ми кажемо що вона буде вищою за інших досвідчених фронтендерів.
-
В Одесі квартири не найдешевші, можливо будівельнв компанії можуть запропонувати кращі умови та й їхати з Молдови 3-4 годин и на авто
-
Все у порівнянні
-
Фронт енд буває високооплачуваним? Це зазвичай старт в іт
-
От хіба в такого плані роботи в нас краще оплачувані? Хіба в Молдові менше платять?
-
Вітаю! Шукаю фронтенд для малоцікавого, але високооплачуваного проекту. За умовами та тестовим завданням в лс.
-
Я думаю переважна більшість приїзжає і знає, що буде робити. В Одесі молдовани на будівництво пр їзджають, узбеки для праці у стріт-фудах(шаурма і тд).
-
Привіт, хтось вже подавався на продовження ворк перміту?
-
Якої форми . Яка проблема Більше інформації.
-
А проблема при подачі може теж у когось була?🥲 При прикріпленні форми
22 Jan 2023, 19:22
120451/123603
5 minutes ago