Українська Канада
-
Ми в Канаді, тут дівчата не цікавлять Тут в тебе немає сили
-
Всім привіт! Хто мені може допомогти?
-
Мені тут з CNN записку принесли, Кажуть що мені потрібно дати вам нагороду за «європейський Українець у Канаді» Не набридло ще писати про як тут погано ?) чому ви ще тут ?)))
-
Всем привет! Кто мне может помочь?
-
Ви можете про це расказати from your own experience?
-
Мабуть що мєн був до Канади дуже дуже перспективним у Европі, а тут міліони витратив із-за taxiв та поганого життя)
-
Те, що Ви можете поспорити - не новина. Я не оцінюю професійні якості, я оцінюю людські. І у канадців я бачу значно більше позитивного ніж у земляків. Це моя думка, Ви маєте право не погоджуватись😉
-
Ви плутаєте мокре з теплим. Перечитайте про що я писав і про що Ви говорите...
-
Позитивного? Коли канадці кажуть: хочуть роботяги бонуси?, хай йдуть у тім хортонс? Це позитивне ставлення до людей? Або я куплю піцу вам якщо зробите набагато більше? Або коли на констракшн за хард ворк коли робили 24/7 щоб дуже швидко зробити проект дають 50 дол кожному? Це позитивне? Це респект до людей? Це не тільки мій експірієнс я з людьми розмовляю і вони мені розказують різне і поки що практично нічого хорошого не чув
-
Так ви вже вирішите для себе чи ви за капіталізм чи соціалізм? До 50$ бонуса і є капіталізм, а якщо взяти увесь дохід бізнесу і порівну між усіма поділити, то це вже соціалізм
-
Минулий тиждень. Клієнт зайшов наприкінці робочого дня щоб зробити документи на страхування. Його транзакція потребує трошки більше часу то людям прийшлось працювати після того як закрилось відділення і їх робочий день. Наступного дня він віс приніс гіфт картки в бустерджус. Люди роблять гарні справи просто так. Навіть он гляньте на коробки фудбанкіів в магазинах. Не як в Польщі звичайно але може колись вас туди візьмуть і щастя настане
-
Це про повагу. В другий раз ніхто не буде працювати так. В Лонг ран вони лузери. Це як украсти гроші, крадеш крадеш посадили в тюрьму або вбили, а гроші так і не заробились