Українська Канада
-
Вітаю🫡🇺🇦 Вимушен відкрити збір собі на на протез. Так як був ошуканий Запорожцем і його центром Tytanovi. Мене лишили без ноги. Збір на протез OTTOBOCK 3 GENIUM - його ціна 51,919,15$ 2,132,000грн. Наразі знаходжусь в Unbroken «Незламні»… Це моя карта 5168240501159619 Коцюба Володимир Геннадійович На війні я с 2016 року, спочатку в 25 ВДВ, ДШВ. Був визнаний обмежено придатним. При повномоштабному вторгненні повернувся с закордону і прорвався в 15 штурмову бригаду КараДаг «Гвардія Наступу». Бився до останнього як міг. Зараз потребую дороговартісного протезування, хочу далі жити, хочу бути корисним для суспільства. Мені соромно це робити, но без Вас не впораюсь. Буду вдячний за будь-яку підтримку: донат, репост🫡.
-
То правда, є і нормальні. Мені роки 2 тому, на випробувальному терміні одразу $25 поставили. Це при тому, що у мене не було ✨канадського досвіду роботи і вищої освіти✨лише 2 українські інтернатури <я програміст>. Зробили такі умови, що тепер я можу здобувати освіту, і працювати одночасно. Їм аби робота робилася, а коли протягом тижня — байдуже 🥳
-
Це манітоба? Де ви їх знаходите?
-
User Олександр has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Я бажаю отримати PR бо хочу залишитись жити в Канаді, мені тут добре і все подобається. Хочу в майбутньому отримати громадянство. Хочу що моя дитина вчилась тут і залишилась тут жити. Не хочу повертатись в Україну чи починати щось десь в Європі з нуля. Хочу мати можливість підвищити свою кваліфікацію пройшовши навчання і найголовніше мати можливість кцпити житло без сплати додаткового податку 25% (актуально принаймні для Онтаріо). Цих аргументів достатньо щоб зрозуміти навіщо PR?
-
Так PR ,нічого не надає окрім доступу до всіх бенефітів ,роботодавець наймає людей з пр охочіше ,ніж з ВП. Доступ до навчання за цінами,як для місцевих ,також можливість обміняти свої дипломи робочі (як для моряка ,на канадські без атестації ) , бути гнучким в пошуках праці ,бо вже не потрібно працювати фулл тайми та інше , відкриються деякі державні роботи , є змога отримати кредити на великі суми ,відкрити кредитну лінію , жити і працювати будь-де в Канаді , користуватися сервісами ,які розроблені і працюють тільки на постійних резидентів . А так дійсно нічого не дає .
-
Ну слухайте, я ж нормально спілкуюсь тут. Я ж теж так можу. Від вас я бачу ейфорію і захват українського бомжа , який нічого не мав в Україні, а тут може навіть заробити на будинок з опілок, візьме кредит на 30 років і буде тут все життя працювати, без вихідних , на той кредит. Але все рівно через деякий час втратить роботу, і дуже швидко стане бомжом тут, але з prом!
-
Ви просто опускаєтесь до примітивних образ, бо у вас відсутні аргументи. Хоч приводу робити такі висновки я не давав. Я почитав ваші коментарі, це цілий тред. Ви досить чітко показали що ви невдаха що не досяг в Канаді нічого, не зміг влаштуватись за фахом, має очевидні фінансові труднощі, не має жодного шансу отримати якийсь інший статус, ніколи не зміг би приїхати в Канаду за інших обставин і замислюється над тим щоб покинути країну думаючи що десь він здатен досягти чогось. Смішний невдаха. Ми можемо скільки завгодно поливати один одного брудом, але сумніваюсь що це змінить вас.