Українська Канада
-
І до речі знову образи. Мені не везе як ви кажете, а чомусь порвало вас) і бризкаєте отрутою саме ви в мою сторону. На рахунок чи розумна людина тільки може отримати pr по гуманітарній програмі? То в цьому ваша заслуга і розум? А в чому тут складність і до чого тут розум? У когось не хватить розуму на це? Це якась ганьба 😂
-
Вітаю, цікавлюсь чи є тут Викладачі Англійської які шукають можливість викладання в Українській онлайн школі в Канаді з частковою занятістю? Важливо, щоб був досвід та навички викладання для дітей та дорослих, будемо раді обговорити умови та розказати більше про нашу школу і команду. Будемо вдячні за рекомендації!
-
-
Хм, то навіщо ви мені пишете? Я пишу тут тільки у відповідь. Люди намагаються щось довести, но у них нічого не виходить. В голові тільки pr як морковка перед носом.😁 Ви ж кажете що у вас вже є pr, а я як ви кажете невдаха. То що вас бентежить ? Живіть та насолоджуйтесь життям у Канаді та ще й з PR ом! Не всім так пощастило, майте співчуття! 😁
-
чому?
-
@banofbot
-
Доброго дня, я перевіряю, чи хтось зацікавлений у роботі неповний робочий день з хорошою щотижневою зарплатою, Вид роботи: Введення даних. Зарплата: тижнева Досвід: Не обов'язково Навчання: так напишіть мені, якщо вас цікавить тут, у Канаді 🇨🇦 дякую