Українська Канада
-
Хм, то навіщо ви мені пишете? Я пишу тут тільки у відповідь. Люди намагаються щось довести, но у них нічого не виходить. В голові тільки pr як морковка перед носом.😁 Ви ж кажете що у вас вже є pr, а я як ви кажете невдаха. То що вас бентежить ? Живіть та насолоджуйтесь життям у Канаді та ще й з PR ом! Не всім так пощастило, майте співчуття! 😁
-
чому?
-
@banofbot
-
Доброго дня, я перевіряю, чи хтось зацікавлений у роботі неповний робочий день з хорошою щотижневою зарплатою, Вид роботи: Введення даних. Зарплата: тижнева Досвід: Не обов'язково Навчання: так напишіть мені, якщо вас цікавить тут, у Канаді 🇨🇦 дякую
-
В манітобі ЕІА платять мінімум правда Десь 1000$ на особу (рахують оренду і тд головні ваші витрати) Але все одно прожити можна Звичайно не розглядав би на постійній основі таке для себе, але якщо супер важка фізична робота, від якої треба відпочити і отримати якусь кваліфікацію закінчити якісь курси чи навіть просто обдумати і зрозуміти чого хочеться від життя то чому б ні
-
Маючи пр можна навіть нічого не думати якщо хватає мінімуму щоб не бути чорноробом Просто сидиш на соціалі і все Це як мінімум, що зникне хвилювання «якби вижити» А далі хто як скористається Освіта/бізнес і тд Але мені здається хто прям важко працює «чорноробочим» не сильно планує отримувати пр і лишатись А чекають закінчення війни або кращого спокійнішого часу вернутись кудись в Європу