Українська Канада
-
Більшість працює за набагато менші кошти:)
-
Морж на охоті)
-
Якщо є доступ до електронної пошти пошукайте листа від наступного відправника: [email protected]
-
Велком ту манітоба
-
Я нічого поганого йому не сказав. Він цікавився і не розумів навіщо люди хочуть отримати ПР. Я описав і аргументував. На що він відповів у стилі: ваші аргументи - не аргументи. Далі я лише переказав те що він писав раніше. Людина яка за два роки не змогла знайти роботу за спеціальністю, має фінансові труднощі (незважаючі на фінансову допомогу), не спомоглась досягнути мінімальних вимог щоб змінити свій тимчасовий статус (так-так, я читав що це йому не потрібно і він не розуміє для чого це, але я переконаний що справа не в бажанні, а в можливості). Ну як її назвати крім невдахи? Я ж не образив його, лише констатував факт. Натомість він почав писати образи і висновки які він невідомо звідки висмоктав і "расказувати" який він такм крутий і успішний був в минулому житті. Далі не було сенсу продовжувати діалог. Сподіваюсь такі як він покинуть Канаду і припинять продукувати тут вуглекислий газ.
-
У мене немає такої статистики . Але з мого оточення в середньому десь 55-70к має кожен . На початку мали менше,але виросли за цей час . Можливо без мови дійсно працюють за 19-20 . Нічого не можу сказати ,тут дійсно одразу запригнути на 28-35 баксів за важкувато ,звісно ,якщо є певний досвід ,та навички то можливо .
-
Таке теж буває . Треба шукати варіанти . Вдача теж грає свою роль . Але чесно кажучи ,то якщо пара без дітей ,то десь 6-7к треба мати доходу,щоб відкладати ,та жити нормально . Розумію людей,які зляться ,бо їм не вистачає ,на жаль це ніхто не може змінити ,окрім самої людини ,не всім везе і не у всіх вистачає сил ,мотивації ,часу ,щоб якось розвиватися ,особливо тим,хто з парою чемоданів біг ,і знав про Канаді тільки те ,що тут гарний прапор і люди живуть гарно . Бажаю вам знайти щось краще .
-
Добрий день товариство. Маю питання по продовженню work permit. В знайомого сімʼя з 10 душ, а одній аплікації можна подати здається 6 чоловік. Як краще подаватися на продовження work permit( для дорослих і дітей) для кожної людини окремо чи по 5 чоловік на аплікацію? Якщо для кожної людини окремо то як бути з дітьми( чи це нормально що типу на неповнолітню дитину окрема аплікація)? А якщо в одній аплікації декілька людей то як завантажити ту форму 5710 на кожного коли там лише можна один файл прикріпити? І ще потрібно заповнювати форму 5710 а там є обовʼязкове поле де потрібно заповнити історію робіт відповідно ж діти не мають такої історії. Як правильно вчинити? Можливо хтось стикався з подібною ситуацією і поділиться досвідом будемо вельми вдячні. Даруйте якщо не достатньо зрозуміло розписав проблему…