Українська Канада
-
Добрий день товариство. Маю питання по продовженню work permit. В знайомого сімʼя з 10 душ, а одній аплікації можна подати здається 6 чоловік. Як краще подаватися на продовження work permit( для дорослих і дітей) для кожної людини окремо чи по 5 чоловік на аплікацію? Якщо для кожної людини окремо то як бути з дітьми( чи це нормально що типу на неповнолітню дитину окрема аплікація)? А якщо в одній аплікації декілька людей то як завантажити ту форму 5710 на кожного коли там лише можна один файл прикріпити? І ще потрібно заповнювати форму 5710 а там є обовʼязкове поле де потрібно заповнити історію робіт відповідно ж діти не мають такої історії. Як правильно вчинити? Можливо хтось стикався з подібною ситуацією і поділиться досвідом будемо вельми вдячні. Даруйте якщо не достатньо зрозуміло розписав проблему…
-
Ти знову починаєш? Я роблю тут два роки, майже без перерви, і звісно допомогу дають тому хто відробив мінімум 600годин, і дають таку допомогу, яка дорівнює мінімальній зарплаті. То як ти вважаєш, я спромігся «досягнути мінімальних вимог для отримання пиару», чи ні? Я не живу у кімнаті , чи бейсменті, а знімаю сам квартиру. То як є у мене фінансові труднощі? То напиши хоч у двох словах про свій успіх у Канаді! Щоб я засоромився, що я продукую тут лише вуглекислий газ, на відміну від такої корисної людини для Канади, як ти!
-
Слухай чоловіче, ти лише набір одиничок і нуликів в телеграмі. Всі твої, так звані, успіхи нічого не варті адже немає жодної можливості перевірити твої тут словесні висери. Ти можеш жити в наметі і ходити від фудбанку до фудбанку, а мені тут росказувати що ти на RX катаєшся. Що толку що я буду якомусь невдасі розповідати чого я досяг тут? "Досягатель" що живе на допомогу що дорівнює мінімальній зарплаті. 😄 Я зі своїх лише податків утримую мінімум двох таких "успішних досягателів" як ти.
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект