Українська Канада
-
Ти через гугл перекладач перекладаєш?😂
-
Зелюк
-
Хто обіцяє?
-
Я його не захищаю. Його непрофесіоналізм і нерозуміння кон'юнктури привели нас туди де ми є зараз, але він скорше озвучував наміри ніж обіцяв.
-
Дуже сподіваюсь що за три роки таки отримаю PR
-
Зате в індусів нічого не втрачається
-
Чи треба оновлювати дані якщо я змінив роботу? По цій програмі Чи оновлення інформацію може підняти цю заявку вгору?
-
Але чи треба оновлювати дані взагалі якщо я міняю роботу?
-
Canada is cooked asf for Ukrainians Для тих, які не зможуть за звичайними програмами
-
А так звана гуманітарна програма - не входить в ці квоти ?
-
Подалися на початку програми - у листопаді 2023-го, та чекаємо на якісь подальші інструкції..
-
Тут то так .. Але цікаво,як завершиться епопея з бастуючими студентами в наметах вже більше ніж 3 місяці - поїдуть додому
-
23к заявок за українською програмою Українська програма входить до списку гуманітарних А на наступні 3 роки заплановано всього 21100 Canada is cooked
-
Чи є ті, хто подавався по цій програмі? На якому ви етапі зараз?
-
Так там навіть дупа тепер для тих, хто подавався по воззʼєднанню сімʼї..
-
О ну то наших багато хотіло подаватися - походу дупа
-
Ми проходили біометрію у червні 2024. У листопаді 2024 прийшов лист, що типу якийсь працівник з Міністерства Іміграції взяв заявку на особистий контроль (?) з проханням надати документи про фінансовий стан. Після цього тиша
-
Ви можете в квітні попросити, щоб продовжили ваш паспорт , якраз за три місяці до завершення паспорту продовжують на 4ри роки
-
Виходить що можна буде податися на TRP через три роки? Якщо мою справу по воззʼєднанню сімʼї не розглянуть до цього часу. Бо через три роки і два місяців в мене закінчується паспорт. А подався я на воззʼєднання сімʼї за три тижні до закінчення програми
-
Чи є інформація, як позбутися TRP. Видали його в аеропорту разом з ворк пермітом, бо не було паспорту. Зараз паспорт вже є. А тепер подовжити ворк перміт не можу, бо є TRP
22 Jan 2023, 19:22
120775/125890
about 16 hours ago