Українська Канада
-
Зате в індусів нічого не втрачається
-
Чи треба оновлювати дані якщо я змінив роботу? По цій програмі Чи оновлення інформацію може підняти цю заявку вгору?
-
Але чи треба оновлювати дані взагалі якщо я міняю роботу?
-
Canada is cooked asf for Ukrainians Для тих, які не зможуть за звичайними програмами
-
А так звана гуманітарна програма - не входить в ці квоти ?
-
Подалися на початку програми - у листопаді 2023-го, та чекаємо на якісь подальші інструкції..
-
Тут то так .. Але цікаво,як завершиться епопея з бастуючими студентами в наметах вже більше ніж 3 місяці - поїдуть додому
-
23к заявок за українською програмою Українська програма входить до списку гуманітарних А на наступні 3 роки заплановано всього 21100 Canada is cooked
-
Чи є ті, хто подавався по цій програмі? На якому ви етапі зараз?
-
Так там навіть дупа тепер для тих, хто подавався по воззʼєднанню сімʼї..
-
О ну то наших багато хотіло подаватися - походу дупа
-
Ми проходили біометрію у червні 2024. У листопаді 2024 прийшов лист, що типу якийсь працівник з Міністерства Іміграції взяв заявку на особистий контроль (?) з проханням надати документи про фінансовий стан. Після цього тиша
-
Ви можете в квітні попросити, щоб продовжили ваш паспорт , якраз за три місяці до завершення паспорту продовжують на 4ри роки
-
Виходить що можна буде податися на TRP через три роки? Якщо мою справу по воззʼєднанню сімʼї не розглянуть до цього часу. Бо через три роки і два місяців в мене закінчується паспорт. А подався я на воззʼєднання сімʼї за три тижні до закінчення програми
-
Чи є інформація, як позбутися TRP. Видали його в аеропорту разом з ворк пермітом, бо не було паспорту. Зараз паспорт вже є. А тепер подовжити ворк перміт не можу, бо є TRP
-
Дивлячись на ці цифри.. Сподіваємося отримати ПР хочаб у цьому році, бо український паспорт разом з ворк пермітом лише до кінця року, а апойтмент в посольство для оформлення нового вийшло зробити лише на кінець квітня. Тобто паспорт дай Бог приїде у липні, а податись на новий ворк перміт походу опції вже не буде.
-
А звідкі ця шнформація: Дані за вересень 2024 року показують, що за "українською програмою" було ухвалено лише 135 заявок, тоді як у черзі перебувало близько 17,438 заяв. Усього IRCC отримало 23,000 заявок за цим потоком, з яких станом на грудень ухвалено 367 – лише 1.5%. ? Можна ссылку на джерело будь ласка
-
Паспорт закінчується у грудні 2025-го. Але все одно, навіть якщо продовжу у квітні - строк подачі на новий ворк перміт для українців до 31.03.2025
-
www.cbc.ca/news/canada/ottawa/ukrainian-families-question-canada-s-commitment-as-residency-applications-appear-lost-1.7425031
-
Тільки за 2 місяці можна продовжити паспорт - навіть за 2 місяці і 1 день може завернути
22 Jan 2023, 19:22
120780/125890
about 16 hours ago