Українська Канада
-
А яка тепер допомога в Канаді ?
-
Але в той же час, афганці та ін. біженці живуть на всьому готовому, мають безкоштовне житло і харчування і медицину і діти в школу ходять, хоч більшість із тих біженців чоловіки. Така програма була б дуже в нагоді для тих мам, які справді тікали від війни із дітьми, а чоловіки залишились вдома. А так ця програма вигідна лиш тим, хто справді іде на постійне проживання і давно цього чекав.
-
У мене саме така смс прийшла,та я ігнорувала.Дякую
-
Усім привіт, хотів поділитися також зі своїм досвідом шахрайства у Оттаві через мобільний додаток Kijiji. Я нікому не рекомендую використовувати цей додаток через те що багато скамерів будуть вам писати у смс не через додаток і пропонувати зняти житло за найнижчою ціною. Після цього почнуть вимагати з вас депозит аби тільки ви змогли дозволити собі бронь на перегляд квартири чи будівлі. За фактом виявляється потім що фотки які вам пришлють якісь рандомні з інету, а фото будівлі за адресою взято з Google maps 2012 року Мене так намагалися тричі розвести і потім виявлено що будинку за адресою яку мені скидали взагалі не існує. Тому будьте обережні у kijiji
-
О, зрозуміло
-
Написано: Point Tupper, NS 🙃
-
Я чула, що іранцям надають житло, фіндопомогу, оплачують навчання англ. Але я не виникала в це
-
Ніхто не винний що у киян зарплати як у баден бадені коли вся решта України живе за 300$
-
Дякую. Так і робимо. Чекаємо…