Українська Канада
-
Зараз Картина виглядає так що на українців просто поклали болт…
-
Так, я знаю всі ці цифри і про те, що треба відкликати заявку. Просто по Family Reunification взагалі нічого не зрозуміло, скільки чекати і на що чекати, і як взагалі цих людей будуть розглядати.
-
Вітаю! Читаю багато коментів та повідомлень в телеграм та Facebook про збій у системі заявок за програмою Reunification for Ukrainians і не можу зрозуміти чи потрібно обов’язково писати до IRCC щодо аплікації? Подала батьків на початку квітня 2024 і тиша. Люди писали, що після звернення до IRCC отримували номер справи та ПР. Порадьте, будь ласка, хто має досвід, та куди писати. Дякую!
-
Буде, в Торонто на кеш роботу знайти взагалі не проблема Тим паче індусу у індуса
-
Нетворкінг і погубить їх . Дуже негативне явище ,вбиває конкуренцію . У нас наприклад найняли людину після школи ,на посаду drafting engineering,бо вона донька співробітника . Хоча в вимогах для цієї позиції потрібна освіта ,та мінімум 3 роки досвіду . І люди відправляли резюме ,думали що є шанси 😅Але кого це хвилює .
-
Ну це маразм повний , людина взагалі не знає що це таке ,там батько за неї працює . Коли батько взяв вихідний , то було стільки проблем . І ніфіга ,так і працює 😂 То всі ці резюме до лампочки в багатьох випадках . Особливо на топ позиції ,або гарні позиції . Я в шоці ,кажу як таке можливо ,цікаво що компанії виробляє обладнання для військових 😂 В гольф пограти з якимось топ менеджером і ви вже менеджер в його компанії .