Українська Канада
-
Я працював в медицині в Україні. Черги в травмпункт від 3 до 5 годин. При цьому поки нададуть допомогу, ще пара годин пройде. Бо мусимо робити непотрібні, але обов'язкові дослідження, типу флюорографії та аналізу на сифіліс. При ургентній ситуації також проходить по 3-4 години від поступлення у лікарню до початку лікування і це для своїх колег! Чужі можуть чекати до доби. Приватні клініки орієнтовані на заробляння грошей. Тому буде гіпердіагностика та купа непотрібних процедур і препаратів. Складно кругом. Є свої особливості. Потрібно берегти себе та пристосовуватись.
-
Працювала в лікарні і дивуюсь Вашому тексту. Особливо про ургентних пацієнтів: при гострих серцевих станах терміново робиться коронарографія, при інсульті-тромболізис, і так далі… про які 3-4 години Ви говорите? Але то Ваша справа. Врешті, я впевнена, що ніхто ні з Ваших пацієнтів і тим більше колег не чекав на прийом до кардіолога чи окуліста 6 місяці і всі вони, звісно, мають сімейних лікарів). Сьогодні подруга відвела доньку до медсестри, дитина 1,5 місяці має висип невідомого походження. Медсестра зробила фото і намагалася знайти подібні симптоми в інтернеті. Врешті, нічого не знайшовши, сказала що все гаразд, треба трішки зачекати і все пройде. Пристосовуйтесь.. на здоров’я 🤷♀️😂
-
Тю Якась ця медсестра неосвічена Треба в чаті гпт шукати
-
А що таке чат гпт не знає Дивно якось
-
В мого батька був інсульт - швидка приїхала каже все ок, ледве заставили забрати в лікарню і то йшов на ногах ,а потім впав в ліфті ,аж тоді вони принесли носілки ( а вони спішили бо кінець змінив них ,казали нову машину викличіть).. було людині тоді 45 ,так що медицина ,то одне - а люди як ставляться до своєї роботи то інше .
-
Поділюсь досвідом з України: у дитини був висип невідомого походження у 1,5 роки, пішли у державну лікарню до дерматолога, без аналізів виписали протиалергенні і все пройшло… знайома ж пішла у платну клініку, зробили купу аналізів на тисячі гривень і тоді сказали, що у дитини глисти… різний досвід у всіх …
-
Читаю вас та дивуюсь. Більшість мабуть дуже давно не були в Україні і не знають, що час очікування, наприклад, мрт для онкохворої людини в деяких містах буває і 9 місяців, якщо хочеш безкоштовно. Тобто при такій хворобі через такий час вже може пацієнта не бути. А за гроші звісно швидше. Але співвідношення ціни мрт в Україні до середньої зарплати також вразить багатьох. І взагалі, якщо в Канаді так погано, то чому всі тут залишаються?
-
-
«Він визнав, що не має чітких інструкцій… і залишається незрозумілим … »- це просто смішно коли міністр говорить такі речі ! То хто має знати якщо не він, і приймати якісь рішення або зробити на кінець чіткі інструкції! Як завжди - ми за все хороше а толком нічого!