Українська Канада
-
Напряму держави можуть лише приймати заявки та розглядати їх у судових засіданнях, де і буде виноситися вирок… …і лише в тих країнах, які підписали Конвенцію ООН стосовно біженства.
-
Мене цікавить кто був представником з народу на цієї зустрічі
-
Думаю там ще ж домовленості уряду України . Якби уряд дав зелене світло,може дійсно зробили б програму для українців для пр . Але жоден уряд в світі просто так своїх громадян не віддасть ,це найбільший актив держави ,тому Канаду у чомусь звинувачувати не можна .
-
Максимум половина поїде, але половина або більшість залишиться
-
"Хай їдуть в Україну або в Європу та не мучаться" - я думаю так думають політики Канади
-
Та звідки у вас ці цифри ? Як ви собі уявляєте життя умовної родина з двома дітьми без медичної страховки ,без жодних офіційних документів ? Це нереально просто . Ті нелегали в більшості випадків працюють під чужим іменем , або за кеш ,але це не життя ,а чорт знає що . Тут з документами люди мучаться ,уявіть що буде без? Більшість поїдуть додому ,або в інші країні ,якщо не буде документів ,та змоги їх зробити . Не думаю ,що вони виберуть тент а даунтауні .
-
Будь ласка ☺️
-
Дуже дякую
-
Так 😌
-
Він був присутній на зустрічі?
-
Не думаю що це хвилює уряд
-
Можна звинувачувати. Наприклад у низькому рівні інтелекту
-
Але вони входять до мігрантів Вони тут не особливі, просто скорочуються всі програми міграції, для того щоб зняти навантаження, читай відправити до дому
-
Держава в скрутному становищі , це надскладне питання , воювати з роцією взагалі мало хто може , враховуючи її військовий потенціал . Те що роблять українці ,які захищають країну - героїзм ,на жаль не факт ,що цей героїзм буде оцінений достойно . Держава - це люди ,без людей немає держави . Умовна Іспанія без НАТО б встояла ? Дуже сумніваюсь .