Українська Канада
-
Не так. Стан війни оголошується в середині держави, а не комусь! Стан війни це не "Іду на Ви". І треба було ввести ще до 24 лютого 2022.
-
Так, чинна влада є свідомо, безпосередньо та демократично обраною громадянами України
-
Я ж кажу. АТО було щоб далі Європа була стурбована і газ йшов. А воєнний стан те ж саме. Стан війни це форс "мажорні обставини", при яких дія міжнародних договорів (типу транспорт газу територією України) не виконується. Тоді були б інші наслідки і інша "стурбованість". Але так вчинила б Українська влада. Нажаль з 2010 року ми маємо " владу" в Україні . І саме цікаве, нам її не з Марсу привезли..
-
Я на складі Майже всі канадці (кілька українців, пару індусів (в всіх пр), малі (всі з громадянством) і кілька іноземних студентів
-
Тоді питання, хто керує його відомством
-
Круто коли міністру залишається незрозумілим😅
-
Є правова відмінність між оголошенням війни іншій державі і оголошенням стану війни на своїй території.
-
Вибори 🗳️ мають наслідки
-
Чому бідні ...
-
Тепер зрозуміло, за що ця війна
-
Начальник ТЦК купит аж бегом
-
Нічого, в нашій проблемі розбереться. Я б її сам в курс справ ввів. Єдине, що Карні виберуть.
-
Принаймні лояльніша до українців була б
-
Ахахах,в рази краща? Пішла не дала ніякого звіту,зараз ліберали на дні,вона тягнула разом з Трюдо все на дно і тепер вона хоче балотуватись? Це та котра спец у всіх галузях?
-
Хіба Пʼєр не щироукраїнець?
-
Ваше право, якщо вас обирать то чому ні?
-
Прийде Пьер, і буде ще краще) для канадців, але не для іммігрантів)
-
Давайте мене тоді в міністри Канади з імміграції, я теж не експерт, зате маю лідерські якості.
-
І що вам це дасть ?)
-
Щоб правити своїм господарям на радість
22 Jan 2023, 19:22
121346/124015
about 2 hours ago